FeaturedKIBRIS

E-Devlet Projeleri için istihdam yapılacak

Başbakanlık, E-Devlet Projeleri kapsamında istihdam duyurusu yaptı.

E-Devlet Yürütme Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Ağları ve Bilgisayar Güvenliği, Yazılım Geliştirme ve Veri Tabanı Yönetimi konularında olmak üzere 3 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

Yapılan duyuru şu şekilde:

“E-Devlet Projeleri kapsamında görevlendirilmek üzere Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Ağları ve Bilgisayar Güvenliği, Yazılım Geliştirme ve Veri Tabanı Yönetimi konularında olmak üzere 3 (Üç) sözleşmeli personel istihdamı için müracaat kabul edilmektedir.

Sözleşmeli Personel aylık ücretleri, Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasasına tabi olup başlangıç olarak  3 Sınıf 1. Kademedir.

Aşağıda belirtilen nitelikleri haiz isteklilerin en geç 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 12.00’a kadar, Başbakanlık e-Devlet Yürütme Kurulu’na müracaatları gerekmektedir. Yazılı sınav hakkında bilgi, sınav yeri ve zamanı bilahare başvurusu uygun görülenlere bildirilecektir. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar ile yapılacak mülakat sonucu alınacak personel belirlenecektir.

Başvuruları  şahsen Başbakanlık’da bulunan E-Devlet Çağrı Merkezi odasına yapılacaktır.

 Aranan Nitelikler

(A) KKTC yurttaşı olmak;
(B) Erkek adaylar için askerlik mükellefiyetlerini yerine getirmiş veya askerlikten muaf tutulmuş olmak;
(C) Bir üniversite veya dengi bir yüksek öğrenim kurumundan en az lisans mezunu olmak ve bilgi teknolojileri, bilgi-belge yönetimi,  elektronik yönetim konularında en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmak;
(Ç) Kamu görevinden yasaklı olmamak;
(D) Bir yıldan fazla bir hapis cezasına çarptırılmamış olmak veya sonradan affa uğramış olsalar dahi rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtekarlık, irtikap, ırza geçme, hileli iflas veya benzeri yüz kızartıcı suçlardan dolayı mahkûm olmamış olmak;
(E) Atanacağı görevi sürekli olarak yapmasına engel olabilecek bedensel bir hastalık veya sakatlığı ve/veya akıl hastalığı olmadığı Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu raporuyla onaylanmış olmak;
(F) Yabancı dil bilmek.

 

Başvuru sırasında aşağıda istenen belgeler ön yüzünde başvuru sahibinin “Kimlik Bilgisini” içeren bir dosya içerisinde teslim edilecektir.

(A) KKTC Kimlik Kartı Fotokopisi;
(B) Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi;
(C) Öğrenim durumunu belgeleyen diploma aslı ile fotokopisi (KKTC ve TC dışındaki üniversite diplomasına sahip adaylar için YÖDAK denkliği); “Diploma aslı görüldükten sonra iade edilecektir.”
(Ç) 2 adet renkli vesikalık fotoğraf;
(D) Güncel iletişim bilgileri ( Telefon Numarası  “Ev, Cep” ), posta adresi, elektronik haberleşme bilgileri : e-mail, facebook, messanger, vb.;
(E) 500 kelimeden az olmayan kısa özgeçmiş mektubu.
(F) Alınan sertifika ve belgeler.

Benzer Haberler

Arıklı: “Bu kurultay YDP’nin gerçekten yeniden doğuşu olacaktır”

TAK

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber