FeaturedKIBRIS

Dürüst: Dün olduğu gibi bugün de yarın da, büyük bir sorumluluk taşıdığınızın bilinciyle hareket ediniz

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Trafik Dairesi Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şube Amirliği’ni ziyaret ederek, personel ve sürüş ehliyeti müfettişleriyle bir araya geldi.

Bakan Dürüst, Bakanlık Özel Kalem Müdürü Rezan Özveri, Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Trafik Dairesi Müdürü Nazmiye Çelebi ve Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar’ın eşlik ettiği ziyaretinde, Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şube Amiri Başmüfettiş Gürel Cantaş tarafından karşılandı.

Şube personelleri ile tek tek sohbet eden Bakan Dürüst, Sürüş Ehliyetleri Müfettişleriyle kısa bir de toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Dürüst, ziyaretinin hem personelin çalışma ortamını yerinde görmek hem de şubenin ihtiyaçları hakkında yerinde inceleme yapmak amacını taşıdığını belirterek, “çok yakın bir tarihte, Trafik Dairesi ile birlikte, bağlı olan tüm birimlerin, hem vatandaşlarımızın daha kaliteli bir ortamda hizmet alabilmelerini sağlamak hem de çalışanlarımızın daha verimli hizmet verebilmelerine olanak verecek bir binaya taşınacaktır. Bakanlığımızın el verdiği ölçüde, hem vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almalarını sağlamak hem de personelimizin daha sağlıklı ve daha verimli hizmet verebilecekleri ortamı sağlamak kararlılığındayız” dedi.

Bakan Dürüst, sürüş ehliyetleri müfettişliğinin çok büyük sorumluluk taşıdığına da dikkati çekerek, “ sizlerin vereceği ehliyetlerle, toplum, aileler ve bireyler direk olarak etkilenmektedir. Bu ağır sorumluluğun bilincinde hareket ederek, vereceğiniz ehliyetin, aslında insan yaşamına direk olarak etki ettiğini hiçbir zaman unutmadan hareket ediniz” dedi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, trafikte alt yapı eksikliklerinin var olduğunu kabul ettiklerini, gerek Türkiye Cumhuriyeti’nin katkıları gerekse de imkanlar ölçüsünde gidermeye başladıklarını belirterek, “40 yılı aşkın bir süreden beridir, yol bekleyen köylerimize yol, artan trafik yoğunluğuna cevap veremeyecek hale gelen yollarımızda da, imkanlar ölçüsünde geliştirme projelerimizi hayata geçirmeye başlıyoruz. 1-2 ay içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimiz hayat bulmaya başlayacaktır” dedi.

Bakan Dürüst, Sürüş Ehliyetleri ve Müfettişliği Şube Amirliği’nde hizmet veren tüm personele teşekkür ederek, “Dün olduğu gibi bugün de yarın da, büyük bir sorumluluk taşıdığınızın bilinciyle hareket ediniz” dedi.

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber