FeaturedKIBRIS

Dursun Oğuz: Huzur ve güven içinde nice bayramlara…

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Dursun Oğuz, sosyal ve kültürel kazanımların vazgeçilmezi bayramların, anlamlarına uygun olarak kutlanması ve en büyük güvence ulusal birlik ve bütünlüğün korunması adına herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Oğuz, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, aileyi, değerleri, yakın çevreyi sevindirmeye, onlarla bağları güçlendirmeye vesile olan günler olduğunu kaydetti.
“Halkımızın, Yüce Türk Milletinin ve tüm İslam aleminin yakınlaşmalara, dayanışmalara, buluşmalara vesile olan Kurban Bayramını kutlarken, bu bayram ruhunun sadece bugünlerle sınırlı kalmadan her zaman ve her daim olmasını dilerim” dedi.

Oğuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi, bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.

Bu vesile ile gönüllerdeki katılıkların yumuşayacağı vicdanlardaki engellerin kalkacağı ve kardeşliğimizin üzerindeki kara bulutların dağılacağı bir bayram yaşama dileğimi yinelemek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin her köşesindeki kardeşlerimizin, Yüce Türk Ulusunun ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, Allahtan huzur ve güven içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK