FeaturedKIBRIS

DÜÇ kasaplık hayvan satışı yapacak

Devlet Üretme Çiftlikleri (DÜÇ) Dairesi, 15 baş kasaplık kuzu, 5 baş kasaplık koç, 18 baş kasaplık keçi ve 20 baş kasaplık koyunun kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satılacağını bildirdi.

Daireden yapılan duyuruda, taban fiyatların kuzu için 45 TL/kg, keçiler için 25 TL/kg, koyun ve koçlar için de 28 TL/kg olarak belirlendiği belirtildi.

Duyuruda, tekliflerin KDV’siz olarak verileceği, idarenin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı, ödemelerin peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle yapılacağı ve ihaleyi kazananların en geç 18 Mart Cuma gününe kadar hayvanları almak zorunda oldukları belirtildi.

18 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda ihale kararının iptal edileceği kaydedilen duyuruda, kasaplık satışına sunulan kuzu, koç ve koyunların Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği’nde, keçilerinse Ercan DÜÇ’de görülebileceği belirtildi.

Yapılan duyuruya göre, teklifler en geç 11 Mart Cuma saat 11.00’e kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği’ndeki teklif kutusuna atılması gerekiyor.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber