Spor

Doğukan, Uluslararası Açık Su Yüzme Şampiyonası Golden Cup’a katılıyor

2018 ve 2022 Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu’nun kazananı Türkiye Milli Takım sporcusu Doğukan Ulaç, ULUSLARARASI AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI GOLDEN CUP’da kulaç atacak.

Organizasyona Türkiye/ Kocaeli Kerpe ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası Yüzme Federasyonu ve Avrupa Yüzme Birliği

FINA, LEN ve TÜRKİYE Yüzme Federasyonu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nün katkılarıyla düzenlenecek 10 kilometrelik yarış 10 Eylül Cumartesi yapılacak.

Uluslararası Açık Su Yüzme Federasyonu’nun davetiyle Dünya ve Olimpiyat dereceleri bulunan ‘elit’ sporcuların mücadele vereceği yarışın startı saat 10.00’da Kandıra-Kerpe Halk Plajı’ndan verilecek.

İyi bir derece hedefiyle bu sabah erken saatlerde adadan ayrılan Doğukan Ulaç’a antrenörü Osman Akkuş da eşlik ediyor.

Organizasyonda ev sahibi Türkiye yanı sıra İtalya, İspanya, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Ukrayna, Almanya, Hırvatistan ve Makedonya’dan sporcular katılıyor.

Ülkenin yüzme dalındaki gururu Doğukan Ulaç, dünyanın önde gelen açık su organizasyonlarından Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın 34 üncüsünü 48 dakika 13 saniyelik derecesiyle genel klasman birincisi olarak tamamlamış ve KKTC ye bir büyük önemli başarı daha getirmişti. Doğukan 2018 yılında da birinci olmuştu.


Benzer Haberler

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Klasikler hazine arayacak

Voice Kıbrıs Haber

KKRKD Ralli Sprint Şampiyonası başlıyor

Voice Kıbrıs Haber