CoronavirüsFeatured

Doğa Koleji’ndeki temaslıların test sonuçları açıklandı

Kıbrıs Doğa Okulları Yönetim Kurulu, Covid-19 testi pozitif çıkan öğrenciyle birinci derecede temaslısı olan öğretmen ve öğrencilere yapılan PCR test sonuçlarını açıkladı.

Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli Velimiz, Covid-19 testi pozitif çıkan öğrencimizin birinci derece temaslısı olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz test olmuş ve izole edilmişlerdi. Birinci derece temaslı olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin test sonuçları negatif çıkmıştır.

Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız istişare sonucunda temaslılar test sonuçları negatif olsa bile kendilerini izole etmeye devam edeceklerdir.

İzole olan kişiler 22.12.2020 tarihinde tekrar teste tabi tutulacaklardır. Ayrıca temaslı olmayan okulumuzun öğretmenlerinin ve çalışanlarının tümüne, okulumuza hizmet veren yemek şirketi çalışanlarına da test yapılmıştır.

Bunlardan sonuçları bize ulaşanların hepsi de negatif sonuçludur. Dileyen velimiz, okulumuz çalışanlarının test sonuçlarını okul yönetimimize ulaşarak görebilirler.

Yönetim tarzımızın gereği olan şeffaflık ilkesine sıkı sıkıya bağlı kalmaya ve salgınla mücadele için kurallarımızı uygulamaya devam edeceğiz. Siz değerli velilerimizden de kurallara uymanızı ve artık yaşantımızın her alanında var olan, virüse maruz kalmış insanlarımıza manevi destek olmanızı rica ediyoruz. Sağlıkla kalın, saygılarımızla”.

Voice of the Island


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK