FeaturedKIBRIS

Dipkarpaz’daki 195 çocuğun isteği gerçekleşti

Beylerbeyi Inner Wheel Kulübü tarafından hayata geçirilen ‘Dilek Ağacı Projesi’ kapsamında Dipkarpaz İlkokulu’nda okuyan 195 çocuğun isteği gerçekleştirildi.

Kulüp’ten yapılan açıklamaya göre, bu çerçevede Dipkarpaz İlkokulu Müdür Muavini İncilay Atalay ve okul öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla Dipkarpaz İlkokulunda okuyan toplam 195 çocuğa yeni yıl dilekleri soruldu.

Tüm dilekler çocukların gerek kendi yaptıkları resimler veya kendi el yazılarıyla yazdıkları kompoziyonla ile birlikte rengarenk zarflara konuldu.

Bu çerçevede Şah Süpermarket, George Cafe, Chinese House’a, Mardo cafe ve Ermataş’a konulan dilek ağaçlarındaki çocukların istekleri toplum tarafından gerçekleştirildi.Toplanan bu hediyeler Dipkarpaz ilkokuluna götürüldü ve çocuklara teslim edildi.

Açıklamada, çocukların yaşadıkları mutluluk tarif edilemezdi. Dipkarpaz İlkokulu Müdür Muavini İncilay Atalay Beylerbeyi İnner Whele kulübüne teşekkür etti, “bu tür davranışlar bizleri birbirimize daha çok bağlar”,  dedi.

Beylerbeyi Inner Whele Kulübü başkanı Sibel Tatar “ Dilek Ağacı Projesine” vatandaşların ve kulüp üyelerinin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Karpaz bölgesinde olmaktan dolayı da çok mutlu olduklarını söyledi.

B.I.W.K’  Dip Karpaz Belediye Baskani Suphi Coskun beyi de makamlarında ziyaret edip bölgedeki kadınlar için yapılan projeler hakkında bilgi aldılar.

 


Benzer Haberler

39 yaşındaki Süleyman Serkan Gezmen yaşamını yitirdi

Voice Kıbrıs Haber

Feci kazada yaralananların isimleri açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Üreten kadınların eserleri sergilenecek

Voice Kıbrıs Haber

İstanbul Havalimanı’nda iniş takımları açılmayan uçak gövde üzeri iniş yaptı

NTV

Ercan- İskele anayolunda trafik kazası: 2 ağır yaralı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (8 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber