FeaturedKIBRIS

Dikkat birçok bölgede elektrik kesintisi var!

Kıb-Tek çeşitli çalışmalardan dolayı Girne, Lefkoşa, Salamis, Kocareis ve Karmi’de elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu.

Girne-Lefkoşa’daki kesinti

Teknecik Trafo Merkezi’nde yapılacak SCADA proje çalışması nedeniyle yarın Girne ve Lefkoşa bölgesinde birer saat elektrik kesintisi yapılacak.

Kıb-Tek bölge amirliklerinden yapılan açıklamaya göre, 09.30 ile 10.30 saatleri arasında Beşparmak Köy Yolu (köy içi hariç), Teknecik Bölgesi, Akgünler Benzin İstasyonu civarı, Davutköy, Alagadi, Golf Sahası ve civarı, Karaağaç Sahil Siteler Bölgesi, Karaağaç, Esentepe, Bahçeli, Tarsan Çiftliği, Beşparmak köyü, Acapulco kavşağı ve Barış Plajı bölgesi, Çatalköy Halk Plajı ve Kuzey Sahili, Mühimmat Bölüğü, Arapköy, Özyalçın Evdim Evleri; Emtan, Eurocost, Çetin Atalay ve Laden sitelerinin elektrik enerjisi kesik olacak.

Saat 10.30 ile 11.30 saatleri arasında ise Acapulco ve Elexus oteller ile Değirmenlik Taşocakları, Su Motorları, Alevkayası, Yayla Tepe ve Levent Taşocakları’na elektrik verilemeyecek.

Salamis ve Kocareis’teki kesinti…

Proje çalışmaları nedeniyle yarın Salamis Otel ile Kocareis Plajı’nda bir saatlik elektrik kesintisi yapılacak.

Kesinti 09.00-10.00 arasında olacak.

Karmi civarındaki kesinti

Hatlarda ve trafolarda bakım çalışmalarını sürdüren Kıb-Tek, Karmi civarında yarın 3 saatlik planlı kesinti olacağını duyurdu.

Bölge Amirliği’nin açıklamasına göre, 09.00-12.00 arasındaki kesintiden Karmi yanında, Edremit, Karaoğlanoğlu’nun batı bölümleri ile Karşıyaka’nın doğu kısmı etkilenecek.

 


Benzer Haberler

Katılımcıların yüzde 65’i sınav sürecinin adil olduğunu düşünüyor

TAK

“19’uncu Kıbrıs İpek Koza Festivali” hafta sonu yapılıyor

TAK

Meteoroloji Dairesi Pazar ve Pazartesi yağmur beklendiğini açıkladı

TAK

DAÜ Tıp Fakültesi’nin “Deniz Yıldızı Projesi” hayata geçiyor

TAK

DAÜ-SEN’in 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TAK

Brent petrolün varil fiyatı 83,88 dolar

TAK