FeaturedSpor

Derbi sessiz bitti…

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, karşı karşıya geldi. Maç, 0-0 eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe Süper Lig’in 26. haftasında derbi maçta lider Galatasaray’la sahasında karşı karşıya geldi. 

Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayan derbide gol sesi çıkmadı.

ALEX TRİBÜNDE

Fenerbahçe’nin efsanevi oyuncusu Alex de Souza, sarı-lacivertli ekibi desteklemek için stada geldi. Geçtiğimiz günlerde kitabını imzalamak üzere Türkiye’ye gelen Alex de Souza, basketbol maçından sonra futbol maçına da gelerek takıma destek verdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunurken ‘I love you Alex’ tezahüratları yaptılar.

KOREOGRAFİ ŞOV

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar koreografi şov gerçekleştirdi. Tribünlerde bulunan tüm Fenerbahçeli taraftarlar, ellerinde bulunan sarı-lacivertli kartonları kaldırdı. Daha sonra ligde sarı-kırmızılıların Fenerbahçe’nin sahasında son galibiyetinin 1999 yılında olduğunu belirtti. Açılan dev pankartta ”Gelenekte 19’uncu yıl’ ve altında ‘Yönetmen Fenerbahçe’ yazısı yer aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar daha sonra 3 boyutlu kanarya ve aslan figürlü koreografi gerçekleştirdi.

MUSTAFA CENGİZ STADA GELDİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe maçı için stada geldi. Sarı-kırmızılı yöneticiler Ülker Stadyumu’nda kendilerine ayrılan yerde karşılaşmayı takip ettiler.


Benzer Haberler

Kıbrıs, “Liar” ile Eurovision finalinde

KHA

Altın fiyatlarında son durum

NTV

Yağmurlu hava geliyor

TAK

Livatya’daki ilkokula zarar verenler arasında 10 yaşında öğrenci de bulunuyor

TAK

Nöbetçi eczaneler (8 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Holguin Hristoduidis ile görüştü

Voice Kıbrıs Haber