FeaturedTürkiye

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında açıklama

Deniz Baykal’ın doktoru Prof. Dr. Erkan İbiş son durum hakkında bilgi verdi. İbiş, ‘Baykal komadan çıkış belirtileri vermeye başladı” dedi.

Prof. Dr. Erkan İbiş, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında son gelişmeleri paylaştı.

İbiş, “Deniz Baykal ile ilgili son bilgileri paylaşmak için biraraya geldik. Yoğun bakım altında. Yaşamsal bulguları normal. Solunumu kendine ait. Kendi kendine ait solunum mevcut. Bilinci kapalı. Kol ve bacaklarda hafif hareketleri mevcut. Bunlar bizim için çok sevindirici. Derin komada değil. Hatta komadan çıkış belirtileri olduğunu söylemek istiyorum.

Elbette ki bundan sonraki yoğun bakımdaki süreç zaman alacak. Günler haftalar alacaktır. Herhangi bir komplikasyon olmadığı sürece bu iyileşme sürecinin daha iyi noktalara ulaşacağını bekliyoruz ve umuyoruz. Yine de sabırlı olmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Zaman zaman solunum desteği vereceğiz. Amacımız beyin korumayı en üst seviyede sürdürebilmek. İyi yolda olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir sonraki açıklamamızı Cuma akşamı yapacağız.” açıklamasında bulundu.

 


Benzer Haberler

Döviz piyasaları düşüşte

Voice Kıbrıs Haber

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

TAK

Tatar “Egemenliğimiz kabul edilmeden Kıbrıs konusunda görüşme yapmayacağız”

TAK

Engelliler, Engelliler Haftası etkinliklerini siyah çelenkle başlatıyor

TAK

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber