FeaturedKIBRIS

Denetimler sonucu 3 kişi tutuklandı, 29 araç trafikten men edildi

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahasında dün 20:00-24:00 saatleri arasında, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, kahvehaneler, restoranlar, kafeler, barlar, marketler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiştir. Denetimlerde Çevre ve Koruma Dairesi tarafından 28.02.2023 tarihine kadar müzik yayını yapılmasının yasaklanmasına rağmen müzik yayını yaptığı tespit edilen bir işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 6 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 750 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 1’i sürüş ehliyetsiz araç kullanma, 37’si belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 111 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiş ve 3 araç ise trafikten men edildi.

Girne’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi.

Denetimlerde, ikamet izinsiz olarak tespit edilen bir kişi tutuklanarak aleyhinde yasal işleme gidildi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 32 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 1325 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanma, 138’i belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma, 2’si sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere toplam 343 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiş ve  25 araç ise trafikten men edildi.

Güzelyurt; gerçekleştirilen denetimler kapsamında, kahvehaneler, bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edildi.

Denetimlerde; ikamet izinsiz olarak tespit edilen iki kişi, bir işyeri içerisinde 331 mlgr alkol içki tesiri altında iken bağırıp çağırarak rahatsızlık yapan 1 kişi ile tasarrufunda yeşil reçeteye tabi toplam 79 adet hap bulunan bir kişi tespit edilerek tutuklanıp aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 890 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 89’u belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma olmak üzere toplam 211 araç sürücüsü çeşitli suçlarından rapor edilmiş ve bir araç ise trafikten men edildi.


Benzer Haberler

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber

İkamet izinsiz zanlıdan milyonluk hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

YDP Parti Meclisi belirlendi… İşe yeni Parti Meclisi!

TAK

Kasaplara bir yaşını geçmemiş küçükbaş hayvan başına 800 TL’lik destek

TAK

Paskalya süresince 5 bin 500 çatapat ele geçirildi

TAK