FeaturedKIBRIS

Demirhan’da hırsızlık

Demirhan’da, Birol Şensoy’a ait ambardan kaynak makinesi, hava kompresörü , demir flanş, kompanzatör ve kaynak için kullanılan tapalar çalan S.M. (E-29) tutuklandı.

Demirhan’daki ambardan eşya çaldı, tutuklandı

Hırsızlığın geçtiğimiz günlerde meydana geldiği, çalınan eşyaların dün tutuklanan S.M.’nin tasarrufunda bulunduğu açıklandı. 

Mağusa ve Girne’de 190’a yakın sürücü hakkında yasal işlem

Polis, Mağusa ve Girne’de asayiş ve trafik operasyonu gerçekleştirdi. İki ilçede toplam 900 araç kontrol edilirken, 189 sürücü hakkında yasal işlem yapıldı.

Mağusa’da 300 araç kontrol edildi, 125 sürücü hakkında yasal işleme gidildi 

Polis, dün öğleden sonra Mağusa’da 3 kumarhanede kontrol yaptı. Kontrollerde kumarhanede bulunmaları yasak 7 kişi tespit edildi ve bu kişilerle ilgili ileri işleme gidildi. Gazimağusa’daki trafik operasyonunda ise 300 araç kontrol edildi. 125 araç sürücüsü aleyhinde ileri işleme gidildi.

Girne’de önceki gün ve dün kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar, gece kulüplerinde huzur operasyonu yapıldı. Polis, 6 sürücünün tasarruflarında sopa ve fişek bulundurduğu tespit etti. Söz konusu kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Girne’deki trafik operasyonunda ise 2 günde 600 araç kontrol edildi, 58  sürücü aleyhinde işlem yapıldı. Bu sürücülerden 4’ünün alkollü araç kullandığı belirlendi.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları düşüşte

Voice Kıbrıs Haber

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

TAK

Tatar “Egemenliğimiz kabul edilmeden Kıbrıs konusunda görüşme yapmayacağız”

TAK

Engelliler, Engelliler Haftası etkinliklerini siyah çelenkle başlatıyor

TAK

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber