FeaturedKIBRIS

Dayanışma Evi’nde ‘Dünya Barış Günü’ etkinliği

Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) ve Dayanışma Evi (Home for Cooperation), Dünya Barış Günü kapsamında bu yıl altıncı kez düzenlenecek etkinliğe herkesi davet etti.

21 Eylül’de Dayanışma Evi’nde gerçekleşecek olan etkinlik 19:30-23:00 saatleri arasında olup etkinlikte Acoustic 4 konseri ve DJ Sofronis’in seçeceği müzikler yer alacak.

Ayrıca etkinlikte vegan yiyecek ve ‘Drink for Peace’ adlı bira satışı yapılacak.

Etkinlik için yapılan açıklamada Dünya Barış Günü’nün bu yıl “Barış Hakkı – 70. yılında İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi” teması ile kutlanacağı belirtirek “Tema insan hakları tarihinin kilometre taşlarından olan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 70. yılını kutlayacak. Dünyanın her yerinden, farklı yasal ve kültürel geçmişe sahip temsilciler tarafından kaleme alınmış beyanname 10 Aralık 1948 tarihli Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edildi. Beyanname, kabul edildiği tarihten bu güne dek geçerliliğini korumaktadır. Ancak, Evrensel Beyanname “Barış Hakkı”yla ilgili ayrı bir madde içermemektedir. Bu sebeple bu yıl size: “Barış Hakkı“ sizin için ne anlam ifade ediyor? ” sorusunu yöneltmek istiyoruz.” denildi.

“Barış Hakkı“ sizin için ne anlam ifade ediyor? sorusu için ise fikirlerini belirtmek isteyen kişiler, #peaceday #standup4humanrights ve #cyprushastherighttopeace hashtaglerini kullanarak paylaşabilecek.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye [email protected] veya [email protected] adresi veya +90 533 853 7470 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik sayfası için tıklayın

AHDR ile Dayanışma Evi ve “Barış Hakkı“yla ilgili çalışmalarla ilgili daha fazla bilgi için www.ahdr.info ve www.home4cooperation.info adreslerini ziyaret ediniz.


Benzer Haberler

Birçok bölgede yarın 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

II. Dünya Çocuk Günü Resim Yarışması’na başvurular başladı

TAK

YDP tüzük kurultayı yapıldı…Milletin Partisi Yeniden Doğuş Partisi’ne katıldı

TAK

Marketin otoparkında tabanca operasyonu

Voice Kıbrıs Haber

Erhürman “Göreceğimiz zarar, verdiğimiz zarara kıyasla daha fazla olacak”

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’da olaylı paskalya gecesi… Maskeli gruplar yoldan geçen araçlara ve polislere molotofla saldırdı

TAK