FeaturedKültür Sanat

Dayanışma Evi ve Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali

buffer

Bu yıl da Dayanışma Evi ve Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali toplumu sürekli sorgulamayı ve yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

Buffer Fringe Festivali, Stockholm Fringe Festivali ve Kuzey Fringe Ağı arasında işbirliği başladı.

Dayanışma Evi ve Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali olarak, Stockholm Fringe Festivali ve Kuzey Fringe Ağı ile işbirliğimizin başladığını duyurmaktan memnuniyet duyarız. Mayıs ayı başında Stockholm Fringe Festivali direktör ve organizatörlerinden Adam Potyrkus’un ziyaretinin ardından, iki festival, Buffer Fringe 2017’de ödüllendirilen performansların, 2018 yılında Stockholm Fringe ya da Kuzey Fringe Ağı’nda yer alan diğer festivallerde sergilenmesi üzerinde anlaşmaya vardı.

Buffer Fringe 2017 için başvurular 10 Haziran’a kadar devam ediyor. Festivalin sanat yönetmeni Charalambia Theophanous başvuru sürecindeki tüm sorularınızı yanıtlamak üzere her Perşembe 13:00-14:00 arası ara bölgede bulunan Home Cafe’de olacaktır. Sorularınızı ayrıca admin@home4cooperation adresine göndrebilir ya da bizlere +90 548 834 57 40 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Buffer Fringe Performans sanatları Festivali her yıl Dayanışma Evi tarafından düzenleniyor. Festival normallik algısını, sanatın toplumdaki yerini sorgulayan ve sanatı ileri taşımayı amaçlayan deneysel ve öncü performanslara eşsiz bir platform sunuyor. Festivalin kendisi adada var olan sınırın her iki yanında gerçekleşerek, sanatsal üretimi destekliyor;  toplumu sürekli sorgulamayı ve yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

Festival Kıbrıslı sanatçıların eserlerini yurtdışında sergilemeleri, yeni işbirlikleri kurmaları ve deneyim ve birikimlerini yerli ve yabancı sanatçılarla paylaşabilmelerine olanak sağlamayı, temel hedefleri arasında tutmaktadır.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA