FeaturedKIBRIS

DAÜ öğrencisi felakette kayıp!

Antalya’nın Kemer ilçesindeki hortumda, bulunduğu aracın dereye sürüklenmesiyle kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar DAÜ’de öğrenim görüyordu.

Kemer’de bulunduğu aracın dereye sürüklenmesiyle kaybolan üniversite öğrencisi Buse Acar’ı arama çalışmaları devam ederken, DAÜ Rektörlüğü açıklama yaptı.

Açıklamada, Acar’ın Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi olduğu ve DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Turgay Bülent Göktürk’ün, rektörlük tarafından görevlendirilerek, Acar’ın ailesi ile görüşmek ve olayı yerinde takip etmek amacıyla bugün Antalya’ya gittiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’nin Antalya ilinde dün meydana gelen hortum faciasında annesiyle birlikte yolculuk yaptığı arabanın dereye sürüklenmesi sonucu kaybolan, Üniversitemiz Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi Kader Buse ACAR için büyük bir üzüntü duymaktayız.

Dün akşam olayın öğrenildiği ilk andan itibaren DAÜ Rektörlüğü olarak Antalya’daki resmi makamlarla irtibata geçerek olayla yakinen ilgilenilmiş ve bu sabah itibarı ile DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Turgay Bülent GÖKTÜRK, Rektörlüğümüz tarafından görevlendirilerek, söz konusu öğrencimizin ailesi ile görüşmek ve olayı yerinde takip etmek amacıyla bugün Antalya’ya gitmiştir.

Bu vesile ile olayda hayatlarını kaybedenlere allahtan rahmet ,yaslı ailelerine başsağlığı dileriz.Tüm dualarımızın öğrencimizle birlikte olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 


Benzer Haberler

Türkiye’de Yargıtay Başkanı 27. tur seçiminde de belirlenemedi

AA

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK