FeaturedKIBRIS

Dağyolu, Girne ve Lefkoşa’da kaza!

Dün ve bugün yaşanan trafik kazaları sonucu 1 kişi ağır 7 kişi yaralandı.

Dün saat 03.50 sıralarında, Değirmenlik – Girne Anayolunun (Dağyolu) 1-2 km’leri arasında, 48 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki ZPC 441 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan 25 yaşındaki şahıs yönetimindeki US 031 plakalı salon aracın sağ ön kısmına aracının sağ ön kısmı ile çarptı.

Kaza sonucu yaralanan ZPC 441 plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan bir kişi, US 031 plakalı araç sürücüsü ile ayni araçta yolcu olarak bulunan iki kişi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan ZPC 441 plakalı araç sürücüsü yapılan ameliyatının ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alınırken, diğer yaralılar ise yapılan tedavilerinin ardından taburcu olmuşlardır. US 031 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

Dün saat 18:15 sıralarında, Girne’de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde 25 yaşındaki bir şahıs, yönetimindeki ZUB 152 plakalı araç ile doğu istikametinden batı istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu o esnada yolun kuzey kısmından güney kısmına doğru yaya olarak geçmeye çalışan iki kişiye çarptı.

Kaza sonucu yaralanan yayalardan biri yaralanarak kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir. 

Bugün saat 01:10 sıralarında, Lefkoşa’da Şht. Ertuğrul Arif Sokak boyunca PJ 592 plakalı salon aracı soldan ikinci şerit içerisinde doğu istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde kullanan 25 yaşındaki bir kişi, seyir istikametine göre yolun sağında bulunan Şht. Ahmet Haşim Sokak yol kavşağına geldiğinde, o esnada yolun orta kısmında 137 mlgr. alkollü içki tesiri altında olup, soldan ikinci şerit içerisinde yaya olarak durmakta olan  bir kişi aracının sağ yan dikiz aynası ile çarptı.

Kaza sonucu hafif bir şekilde yaralanan yaya kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sol ayak ve sol kolunda kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK