FeaturedKIBRIS

CyprusInno, ikinci Çok Toplumlu Startup Mentörlük Programı başvuru kabulüne başladı

Kıbrıs’lı girişimci, startup ve mucitleri birleştiren ilk ve en büyük dijital platform olan CyprusInno,Çok Toplumlu Startup Mentörlük Programının ikinci yılına  başvuru kabulünü resmi olarak açıkladı.

CypruInno ekibi, ada genelinde  tüm Kıbrıs’lı ve Kıbrıs merkezli girişimci ve Startupları herhangi bir aşamada; gerek fikir aşamasından gerekse başlama aşamasında olsun, başvuru yapmaya davet ediyor.

CyprusInno’nun Çok toplumlu Mentörlük Programı ada çapında bazı Kıbrıs’lı başarılı girişimcileri ve iş dünyası liderlerini, girişimciler ve girişimcilik yolunda ilerleyenler ile bir araya getirerek gelecekteki gelişim ve başarılarının sağlanmasına büyük katkı koymaktadır.

Program, adadaki tüm toplumlardan yenilikçi girişimcilerin bir araya gelmesini teşvik ederek, Dünya’daki inovasyon sahnesinde yerlerini almalarını sağlamayı teşvik etmektedir. Program, Kıbrıs’taki startup ve girişimcilerin bağlantı kurma ve en iyilerden öğrenmesini sağlarken, tüm toplumlar arası işbirliğini desteklemek ve girişimcilerin Kıbrıs çapındaki diğer pazarlara erişimini ve hizmet vermesini sağlamayı ümit eder.

Program için altı takım seçilip, sektör ve ihtiyaçlarına göre her biri bir mentör ile eşleştirilecektir. Seçilen kişiler 6 ay boyunca mentörleri ile haftada bir kez ve bir saat online toplantı, mentörleri ile email ile soru – cevap yapma ve CyprusInno web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden reklam ve tanıtımlarının yapılmasına hak kazanacaklar.

Bu yılın mentörleri:Andrea Solomonides (Cypriot Enterprise Link), Andreas Hadjisofocleous (HJS Insurance), Ayşem Zorlu (Loacal.com), Christina Neofytidou (ARIS), Günperi Şişman (CyprusInno), Kyriakos Fialoyiannos (KPMG Cyprus), Pangratios Vanezis (KPMG Cyprus), Panis Pieri (DisruptCyprus.com) and Tunç Yalgın (Entrepreneur / Angel Investor).  Seçilen Kıbrıs’lı Türk startuplar/girişimciler Kıbrıs’lı Rum mentörler ile eşleştirilecektir ve seçilen Kıbrıs’lı Rum startuplar/girişimciler Kıbrıs’lı Türk mentörlerle eşleştirilecek.

Bu program Lefkoşa İngiliz Yüksek Komiserliği tarafından desteklenmektedir.

Program süresi altı ay olup Kasım 2018’den Nisan 2019’a kadar sürecek olup son başvuru tarihi 9 Kasım 2018’dir.

Program ve mentörlerle ilgili daha fazla veya başvuru için lütfen http://cyprusinno.com/mentorship  adresini ziyaret ediniz.

Contact

Burak Berk Doluay, Co-founder

Steven W. Stavrou, Co-founder

CyprusInno (http://cyprusinno.com/)

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/cyprusinno

Twitter: https://twitter.com/cyprusinno

Instagram: https://instagram.com/cyprusinno


Benzer Haberler

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA

23 ve 47 yaşındaki şahıslar uyuşturucudan tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

YDP 4. Kurultayı yapılıyor. Arıklı ve Atalay başkanlık için yarışıyor

TAK

Güney Kıbrıs’ta organize suç örgütlerinin sayısı 10’dan fazla

TAK

Alkollü sürücülerin neden olduğu kazalar ucuz atlatıldı!

Voice Kıbrıs Haber