EkonomiFeatured

Creditwest Bank’tan Traktör ve Ekipman Kredisi

Creditwest Bank, Devlet Destekli Traktör ve Ekipman Kredisi’ni tüm üreticilerin hizmetine sundu. Üreticiler gerçekleştirdikleri tarım faaliyetlerini beyan ederek Traktör ve Ekipman Kredisi’nden yararlanabiliyor. 

Üreticilerin daha verimli çalışabilmeleri ve mekanizasyon düzeylerini yükseltebilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan kredi, üreticilerin Tarımsal ve Hayvansal üretimine yönelik olarak kullanılmak üzere satın alınacak bir adet birinci el traktör ve bir adet traktöre monte edilmek suretiyle kullanılabilecek ekipmanın finansmanını karşılamak amacıyla kullandırılacaktır. 

CREDİTWEST BANK’TAN TARIMSAL AMAÇLI TRAKTÖR VE EKİPMAN ALIMLARINIZ İÇİN 60 AY VADE İLE %27 SABİT FAİZ İMKANI!

Traktör ve traktöre monte edilecek ekipman için sağlanacak kredinin 60 ay vadesi ve %27 faizi bulunuyor. Piyasa koşullarına uygun faizli ve uzun vadeli bu krediden kuru tarım, sulu tarım, hayvancılık faaliyetleri yürüten tüm üreticiler yararlanabilecektir.

Devlet Destekli Traktör ve Ekipman Kredisi’nde; kuru tarım ve hayvancılık faaliyetinde kullanılacak traktörler için 1.500.000 TL’yi geçmemek üzere satın alınacak traktör değerinin azami %75’i, sulu tarım faaliyeti faaliyetinde kullanılacak traktörler için 1.000.000 TL’yi geçmemek üzere satın alınacak traktör değerinin azami %75’i, Traktöre monte edilebilecek ekipman için ise 300.000 TL’yi geçmemek kaydı ile kredi imkanı sağlanıyor.

İlgili kredisinin vadesi  60 ay vadeli olup, aylık eşit taksitli veya faaliyet alanına göre banka ile yapılacak mutabakat çerçevesinde 3 – 6 – 12 ayda bir eşit taksit ödemeli olacaktır.

DEMİRCİOĞLU: “HER TÜRLÜ TARIMSAL İHTİYACI KARŞILAYABİLECEK GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR.”

Creditwest Bank Kredilerden Sorumlu Koordinatör Caner Demircioğlu; Tarım sektörüne sunmuş oldukları özel ve avantajlı ürünler ile müşterilerine ulaştıklarını tarım kredilerinin banka kredileri içerisinde önemli paya sahip olduğunu söyledi. ‘Creditwest Bank olarak her daim üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız üreticillerimizin hayatlarına değer katabilmek” diyerek sözlerini tamamladı.  


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber