FeaturedKIBRIS

‘Çöpe Değil Geri Dönüşüme’ kampanyasına yoğun ilgi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 24 Ocak Perşembe gün başlattığı “Çöpe değil geri dönüşüme” kampanyası ile 22 günde 89.962 adet plastik şişe ve alüminyum kutu topladı.

Planlı atık yönetimi anlayışının da bir parçası olarak çevreye karşı sorumlulukla hareket ederek başlatılan ve Lefkoşa Türk Belediyesi 50. Yıl Fidanlığı’nda gerçekleştirilen kampanya yurttaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kampanya kapsamında 22 günde toplanan plastik şişeler ve alüminyum tenekeler çöplüğe değil, geri dönüşüme kazandırılıyor.

20 Şubat’tan itibaren 50 Plastik Şişe veya 50 Alüminyum İçecek Kutusu Getirene 1 Bez Çanta Hediye

Lefkoşa Türk Belediyesi yönetimi şehirdeki atık oranını azaltırken geri dönüşüme katkı sağlayan proje kapsamında bugüne kadar yurttaşlara 4.200 adet bez çantayı ücretsiz dağıttı. Yoğun ilgi gören kampanyada atık oranını daha çok azaltmayı teşvik etmek için 20 Şubat’tan itibaren 50 tane plastik şişe veya 20 tane alüminyum içecek kutusunu LTB 50. Yıl Fidanlığı’na getiren herkese 1 adet ücretsiz bez çanta verilecek.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK