FeaturedKültür Sanat

“Çocuk Gözüyle Sigorta” konulu resim yarışması sonuçlandı

Near East Hayat, tüm branşlardaki ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken, sosyal medya üzerinden çocuklara yönelik yarışmalar ve farkındalık çalışmalarını sürdürerek, genç kuşakların sigorta hakkında da fikir geliştirmelerine olanak sağlıyor.

Near East Hayat, ilköğretim çağındaki çocuklarda sigorta bilincini oluşturmak, farkındalıklarının gelişmesini sağlamak ve sigortanın faydaları ile ilgili fikir geliştirmeleri amacı ile 06-11 yaş arası çocukların katılımı ile bir resim yarışması düzenledi. Yarışmanın ana ödülü de şirketin geçen yıl yürürlüğe koyduğu, çocuklarımızın eğitim hayatlarının yarıda kalma riskini ortadan kaldırmak amacıyla düzenlenen “Eğitim Sigortası”ydı.

Bu tür yarışmalar gençlerin gelişimine katkıda bulunması, yeteneklerinin ödüllendirilmesi, düşünsel ve sanatsal faaliyet yürütmeyle sosyal farkındalıklarını geliştirmeleri açısında büyük önem arz ediyor.

Temmuz ayında, Near East Hayat instagram ve facebook hesaplarından yapılan tanıtımlarla duyurulan resim yarışmasına yurt içi ve yurt dışından birçok katılım gerçekleşti. Birbirinden güzel resimlerle paylaşımlarını sosyal medya da yapan yarışmacılar ve aileleri böylesine güzel bir etkinlik için Near East Hayat’a teşekkürlerini iletmeyi unutmadılar.

Yarışma sonucunda, ülkemizden ve Türkiye’den katılan yarışmacılar arasından jüri seçimi ile finalistler belirlendi.

Yarışmanın iki birincisi oldu, ülkemizden Eylül Bindayı ve Türkiye’den yarışmaya katılan Ahmet İhsan Pınarbaşı birinciliği paylaştılar. Azra Saka ikinci, yarışmanın üçüncüleri Delfin Çeliker ve Reyyan Doğan olurken, mansiyon ödülü Ravza Tanrıseven’e verildi.

Yarışmanın ödülleri ilk öğretim süresi sonuna kadar 1-4 yıllık Eğitim Sigortası, süpriz hediyeler ve sertifika verilmesi oldu.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber