FeaturedKIBRIS

Cobalt Air Kuzey Kıbrıs üzerinden uçtu

Larnaka ve Baf havalimanlarının, geçtiğimiz Pazar günü gerek uçakların iniş ve kalkışlarında yaşanan yoğunluk gerekse kötü hava koşullarına nedeniyle zor anlar yaşadığı, bazı uçakların iniş öncesinde rotalarını değiştirmek, bazılarının da Kuzey Kıbrıs üzerinde uçmak zorunda kaldığı belirtildi. 

Fileleftheros gazetesi, Akama açıklarında dün öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olan fırtınanın uçakların rotaların değiştirmeye zorladığını, Kuzey Kıbrıs üzerinden geçtiklerini yazdı. 

Gazete, “Kıbrıs” bayraklı Cobalt Hava Yolları’na ait Atina-Larnaka uçuşunu gerçekleştiren A319 tipi uçağın kötü hava koşulları nedeniyle Güzelyurt körfezine yöneldiğini ve Beşparmakların güney tarafında paralel uçarak “Agridaki” (Alemdağ), “Ay.Ermalao” (Şirinevler) üzerinde seyrettiğini, “Ay.Vasilio” (Türkeli), “Yerolakko” (Alayköy) ve Lefkoşa Havaalanı üzerinden geçtiğini belirtti. 

Habere göre Cobalt Hava Yolları’na ait uçak daha sonra da Lefkoşa’nın güneyindeki Makedonitissas semti üzerinden Larnaka Havalimanı’na yöneldi. 


Benzer Haberler

Erhürman mülk satışları için belediye bazında yüzde 10 kota önerdi

Voice Kıbrıs Haber

Bu hafta yağmur beklenmiyor

Voice Kıbrıs Haber

Sefa Karahasan: “İsteseydim bir günde de diploma alabilirdim”

Voice Kıbrıs Haber

KSTU’da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Remziye Seven teminatla serbest bırakıldı

TAK

Hayvanlarını başkasının tarlasında otlatan şahsa yasal işlem!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber