Spor

Cimnastik Federasyonu’ndaki asbaşkanlık görevinden istifa etti

ZAYDER’de görev alan Erçin Çoban, Cimnastik Federasyonundaki görevini ihmal etmeme ve tüm enerjisini yardıma muhtaç insanlara harcamak amacı ile Cimnastik Federasyonundaki asbaşkanlık görevinden istifa etti.

Federasyon, Göreve geldiğimiz günden bugüne yönetimde asbaşkanlık yapan Erçin Çoban, 23 Şubat tarihinde görevinden istifa etmiştir, arkadaşımıza bundan sonraki yaşantısında ve görev alacağı yerde başarılar temenni ederiz, açıklaması yaptı.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne yönetimimizde Asbaşkan olarak görev yapan Erçin Çoban 23 Şubat 2022 tarihi itibarı ile Kktc Cimnastik federasyonu Asbaşkanlığı görevini sonlandırıp görevinden istifa etmiştir.
Daha önce bulunduğu kurum ve kuruluşlarda misyonu olan Sosyal Yardım Projelerini Federasyonumuza da farklı bir perspektif kazandıran Erçin Çoban, bundan sonraki süreçte bu misyonunu sürdürmek adına kendi misyonu ile ayni doğrultuda ülkeye hizmet eden Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nde (ZAYDER) görev alacak olmasından ötürü, çocuklarımıza yapılacak hizmetlerde Federasyondaki görevini ihmal etmeme ve tamamen tüm enerjisini yardıma muhtaç insanlara harcamak istemesinden ötürü istifa etmiştir. Bizler de Federasyon olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kendisi ile beraber sporumuza hizmet etmekten, kendi misyonu gereği Sosyal Yardım Projelerini Federasyon aracılığı ile de hayata geçirmekten gurur ve onur duyduğumuz arkadaşımızın görevden ayrılarak çocuklarımıza daha iyi hizmet edecek bir başkasının yerine atanması erdemliğini göstermesinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisinin ülkeye farklı bir yapıda hizmet etmesinin daha başarılı ve kendi misyonuna uygun olacağı düşüncesi ile ayrılma talebini üzüntü ile karşılamamıza rağmen Zayder çatısı altında ülkeye tamamen vicdanı ve gönüllü olarak hizmet etmek istemesi bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Arkadaşımıza bundan sonraki yaşantısında ve görev alacağı yerde başarılar temenni ederiz.”

Benzer Haberler

Mehmet Alptürk 3. kez ralli ile anıldı

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

Messi’den iki rekor

BRT

Hentbol Kadınlar Ligi’nde klasman tamamlandı

BRT

Real Madrid 36. kez şampiyon

BRT

Burçin Aliusta Fenerbahçe Spor Kulübün kuruluşlunun 117. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı

Voice Kıbrıs Haber