FeaturedSpor

Çetinkaya “Alayköy’de bulunan eski hipodrom arazisi için protokol imzaladık”

Kıbrıs Türk At Yarışları (KTAY) Başkanı Bahir Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Alayköy’de bulunan eski Hipodrom arazisini yeniden hipodrom yarışçılığına kazandırmak maksadıyla, geçen hafta Çarşamba günü protokol imzaladıklarını açıkladı.

Açıklama şu şekilde:

“Alayköy’de bulunan eski Hipodrom arazisini, yeniden Hipodrom Yarışçılığına kazandırmak maksadıyla, geçen hafta Çarşamba günü imzalanan Protokol Sözleşmesiyle, Kıbrıs Türk At Yarışları (KTAY)’ın kullanımına aldık.

Bu süreçte, hedeflerimize inanıp bizimle protokol imzalayan Ekonomi ve Enerji Bakanı Sn. Sunat Atun’a ve en başından beri her durumda yanımızda bulunan Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Sn. Fikri Ataoğlu’na teşekkür ederiz.

Bundan sonraki yol haritamız; TJK’dan talep ettiğimiz yeni hipodrom projesini hayata geçirmek için, vakit kaybetmeden TJK Başkanı Sn. Serdal Adalı’dan görüşme talep ederek İstanbul Veli Efendi’ye gitmek olacak.
KTAY’ın ilk genel kurulunda da söylediğimiz gibi;

Hipodrom yarışçılığını modern koşullarda, en kısa sürede başlatmak ve devamlılığını sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

Taahhüt ettiğimiz süre içerisinde, ülkemizde hipodrom yarışçılığını başlatamazsak, gereğini yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Şimdi, Ülkemizdeki Hipodrom Yarışçılarının “Mabedimiz” dediği Alayköy Hipodrom Arazisini, tekrardan camiaya kazandırmanın keyfini sürme zamanı…

Tüm At Sahiplerine, Antrenörlere, Jokeylere, Binicilere ve Yarışseverlere saygıyla duyurulur.”

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

İsias Davası için Adıyaman’a giden KKTC heyeti adaya döndü

BRT

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olacak

Voice Kıbrıs Haber

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber