FeaturedKIBRIS

Cesurer “Trafoların yanından geçenler ya tutuklanıyor, ya ifadeye çağrılıyor”

El-Sen Başkanı Çağlayan Cesurer, BRT’ye elektrik konusundaki son durum ile ilgili açıklama yaptı, iş bırakma eylemlerinin sürdüğünü söyledi.

Cesurer , Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu ile olumlu ve uzun soluklu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ancak hükümetteki sıkıntının devam ettiğini gördüklerini belirtti.

Cesurer, “Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu ile dün gerçekleştirdiğimiz uzun soluklu toplantıda iyi bir diyalog ortamı yakalandı. Tarafların örtüşen noktaları çoktu Ancak toplantının ardından Bakanlar Kurulunda belli ki sıkıntılar yaşandı, yaşanıyor.. Biz 15 gündür yoldayız, 15 gün daha kalırız” dedi.

“Top Hükümet tarafındadır “ diyen Cesurer, ortak akılla sorunların çözülebilceğini ifade etti. El-Sen Başkanı Cesurer, Kamu İhale Değişiklik Yasası’ndaki değişikliklerin endişe yarattığını da kaydetti.

Cesurer “Kamu İhale Yasası’nda yapılacak değişiklikler konusunda endişelerimiz var..Farklı söylemler var…Bu ülkenin geleceğinin daha parlak olması faturaların aşağı düşmesi , birebir gördüğümüz sorunlara kayıtsız kalmamızı ise kimse beklemesin” dedi.

KIB-TEK çalışanının tutuklanmasına ilişkin ise Cesurer, trafoların yanından geçenlerin ya tutuklandığını ya da ifadesinin alındığını söyledi.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber