FeaturedKIBRIS

Çeşitli hırsızlık suçlarından 4 kişi tutuklandı!

Lefkoşa, Girne, Gönyeli ve Alsancak’ta meydana gelen çeşitli hırsızlık suçlarından 4 kişi tutuklandı.

Hırsızlık olaylarına ilişkin polisten yapılan açıklama şu şekilde:

04.07.2023 tarihinde, saat 04:00 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir kahvehane içerisinde bırakılan bir şahsa ait çantada muhafaza edilen 300 Euro ve 3.000 TL nakit para çalınmıştır. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 30 yaşındaki şahıs tespit edilerek tutuklanmıştır.

05.07.2023 tarihinde, saat 15:30 sıralarında, Gönyeli’de faaliyet gösteren bir butiğe müşteri olarak giden 20 yaşındaki şahıs mağaza içerisinde satışa sununlan toplam 770 TL değerindeki iki adet güneş gözlüğünü alıp, ödeme yapmadan mağaza dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine bahse konu şahıs tutuklandı.

06.07.2023 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden 27 yaşındaki şahıs market içerisinde satışa sunulan 120 TL değerindeki parfümü alıp, ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine bahse konu şahıs tutuklanmış olup yapılan ileri sorgulamasında, aynı tarihte Girne’de bir plajda, bir şahsa ait cep telefonunu da çaldığı tespit edilmiştir.

07.07.2023 tarihinde, saat 10:00 sıralarında, Alsancak’ta, 28 yaşındaki şahıs, bir şahsa ait bankamatik kartını aldıktan sonra, ATM cihazından 5000 TL nakit parayı çekmek suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine bahse konu şahıs tutuklandı.

4 olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK