FeaturedKültür Sanat

“Çanakkale’nin Kahramanları-Kıbrıs” belgeseli bu akşam brt HD’de

“Çanakkale’nin Kahramanları-Kıbrıs” bu akşam saat 22:05’te brt HD’de yayınlanacak.

Belgeselin Yapımcısı ve Yönetmeni Muharrem Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“ÇANAKKALENİN KAHRAMANLARI-KIBRIS… SAAT 22:05’te BRT HD’de yayınlanacak.

Yönetmenliğini benim yaptığım belgeselimize kimler ses vermedi ki? Teknik ekipte BRT’den değerli kameraman arkadaşlarım, kurguda değerli dost Mehmet Alasya yer aldı.

Müziğini değerli büyüğüm Bülent Fevzioğlu’nun katkılarıyla üstat Turgay Salim besteledi. Danışmanlığını GAÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ulvi Keser ve İletişim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Neriman Saygılı yaptı. Koordinatörlüğünü ise değerli kardeşim Nazmi Pınar üslendi.

Çanakkale Mücadelesinin o kadar gizli kahramanı varki, bunlardan sadece bir kaçtanesinin saklı kalmış hayat hikayesini aktarmamıza yardımcı olan, özel anılarını bizlerle paylaşan değerli büyüklerim; eski Yüksek Mahkeme Başkanımız Sayın Taner Erginel ve Kıbrıs Türk Milli Mücadelesinin en genç kahramanlarından değerli büyüğüm Sümer Şehitoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizleri kendi ofisinde bir araya getiren, tüm çalışmalarımızda ofisinin kapılarını seve seve bizlere açan iki değerli büyüğüme; İlk kadın Başbakanımız Dr. Sibel Siber ve değerli eşi eski başhekimlerimizden Dr. Rifat Siber’e ayrıca teşekkür ediyorum.

İsmini belirtmeyi unuttuğum tüm dostlarımın affına sığınarak gerek fikirleriyle gerekse emeğiyle destek sunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.”

Voice of the Island


Benzer Haberler

Görevden alma ve atamalar devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 kişi daha aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor

TAK

Gönyelide bir kasabın faaliyeti durduruldu!

BRT

Havayolu şirketi, binlerce kişinin kişisel bilgilerini yanlışlıkla açıkladı

AA

Aynı yöntemle daha önce de uyuşturucu temin etti!

Voice Kıbrıs Haber