FeaturedKIBRIS

Bugün bazı yollar 2 yarış nedeniyle trafiğe kapalı olacak!

Bisiklet ve drag yarışı nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İskele ve Geçtikale’de bugün yapılacak bisiklet yarışları nedeniyle yarışma güzergahındaki yol ve kavşaklar trafiğe kapatılacak.

Polisin duyurusuna göre, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından Pazar günü 08.30-12.00 saatleri arasında, İskele ve Geçitkale’de, iki ayrı güzergahta KKTC Puanlı Yol Şampiyonası adıyla bisiklet yarışları düzenlenecek.

İskele’deki bisiklet yarışı; saat 08.30’da İskele merkezde başlayıp, Lefkoşa istikametine doğru devam edilerek Sınırüstü-Geçitkale çemberi-Mallıdağ-Mersinlik boğazı-Kantara Restoran-Kaplıca yolu-Büyükkonuk çemberi-Bafra çemberi (Sennaroğlu Market çemberi)-İskele Boğazı yol güzergahları takip edilerek, İskele Long Beach’teki Babutsa Cafe önünde tamamlanacak.

Geçitkale’deki bisiklet yarışı ise saat 08.50’de Geçitkale çemberinde başlayıp, Mersinlik Boğazı istikametine doğru devam edilerek Kaplıca yolu-Büyükkonuk çemberi-Bafra çemberi (Sennaroğlu Market çemberi)-İskele Boğazı yol güzergahları takip edilerek yine İskele Long Beach’teki Babutsa Cafe önünde bitecek.

Yarışmadaki yol güzergahlarında, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak.

Bisiklet yarışları devam ettiği sürece, bu güzergahtaki yolları kullanacak sürücülerin kendi ve sporcuların can ve mal güvenliklerini korumak için yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Öte yandan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından bugün, 11:00-19:30 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasındaki yol güzergahında, çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenlenecek. 

Belirtilen tarih ve saatlerde, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında kalan yol güzergahı, çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.  Lefkoşa ve Güzelyurt istikametlerinden gelen araçların ulaşımı ise, Serhatköy güzergahından eski Lefkoşa–Güzelyurt Anayolu üzerinden sağlanacak. 

Drag yarışı devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile yarışmacıların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica edildi.


Benzer Haberler

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

İsias Davası için Adıyaman’a giden KKTC heyeti adaya döndü

BRT