FeaturedKIBRIS

“Bu rezilliği hiçbir şey önleyemez”

CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, hükümete eleştirilerde bulunarak,”Kararlılıkla mücadeleye devam ederken, hükümetin bir an önce mahalleye gitmesi en doğrusu. Ne Ankara toplantısı ne kabine değişikliği… bu rezilliği hiçbir şey önleyemez.
Bir an önce Mahalleye.” dedi.

Akansoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlarımızın güven duymadığı hükümet, kendi içindeki ciddi sorunlar ve parçalanmışlığa rağmen görevde kalmaya çalışıyor.

Eğitim çöktü; hastanelerde ilaç kalmadı toplumda büyük bir öfke var.

Ekonomi diye bir şey kalmadı. Asgari ücret ile yaşamak imkansız. Asgari ücret yasasını uygulasalar insanımız nefes alabilir ancak yapmazlar, HP düzeyinde yaşanan her zamanki kavgalar, tartışmalar tekrarlanmaya devam ediyor. Elbette HP’nin üzerinde bir artış olmalı ancak bunun da kendi içinde yaratacağı farklı sorunlar nasıl çözülecek ?

İstikrarlı muhasebe birimi olarak Euro’ya geçilmeden asla gerçek anlamda “istikrar” sağlanamayacak.

Elbette, dünyaya bağlanmanın, uluslararası hukuk içerisinde yer alma ve siyasi eşitliğe dayalı bir çözümün en doğal hak olduğu bir gerçek iken, bu yönde çalışan, halkın haysiyetli yaşama kavuşma mücadelesini verenler, son günlerde yeniden hortlayan faşistler tarafından ötekileştirme ve düşmanlaştırmayla karşılaşıyor. Dikkate alınmayacak kadar kullanım tarihleri geçmiş, nefret pompalayan soğuk savaş kalıntılarına cevap bile vermeye değmez.

Kararlılıkla mücadeleye devam ederken, hükümetin bir an önce mahalleye gitmesi en doğrusu. Ne Ankara toplantısı ne kabine değişikliği… bu rezilliği hiçbir şey önleyemez.

Bir an önce Mahalleye.”


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK