FeaturedKIBRIS

Bu güzergahları kullanacak sürücülerin dikkatine!

Gazimağusa’da Şampiyon Melekler anısına pazar günü düzenlenecek maraton nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Polis Basın Subaylığından yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 18.00’e kadar, Gazimağusa İsmet İnönü Bulvarı’nın Kafe Kolik ile MAGEM arasında kalan kısmının trafik akışına kapatılacağı ulaşımın ise alternatif yollardan sağlanacağı belirtildi.

Bugün saat 06.30’dan itibaren ise, Gazimağusa şehir içi güzergahının, DAÜ içi, Lions Garden çemberi, Salamis Yolu, St. Barnabas Yolu ve Yeniboğaziçi çemberi yol güzergahının trafik akışına tamamen (gidiş-geliş olarak) kapatılacağı kaydedilen açıklamada, ulaşımın ise alternatif yollardan sağlanacağı belirtildi.

Açıklamada, Gazimağusa-Karpaz ana yolunun ise, Yeniboğaziçi çemberi ile Ötüken çemberi arasında kalan kısmının Karpaz’dan Gazimağusa’ya geliş istikametinin trafik akışına kapatılacak olup, ulaşımın ise Gazimağusa-Karpaz istikameti üzerinden gidiş ve geliş olarak tek şeritten sağlanacağı kaydedildi.

Koşular devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olundu.

Öte yandan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından bugğn 09:00-18:00 saatleri arasında, İskele-Karpaz Anayolu’nun Çayırova Çemberi ile Senmar Süpermarket Çemberi arasında kalan yol güzergahında motosiklet drag yarışı gerçekleştirilecek.

Belirtilen tarih ve saatlerde, İskele-Karpaz Anayolu’nun Çayırova Çemberi ile Senmar Süpermarket Çemberi arasında kalan yol güzergahı, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak. Ulaşım ise Çayırova köy içi yollarından sağlanacak.

Motosiklet Drag yarışı devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile yarışmacıların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları rica edildi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK