FeaturedKIBRIS

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!

Polis, pazar günü yapılacak bisiklet yarışı nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Polisten yapılan duyuru şu şekilde:

“03 Eylül 2023 Pazar günü, 08:30-12:00 saatleri arasında, İskele ve Geçitkale’de, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından iki ayrı güzergahta bisiklet yarışları (KKTC Puanlı Yol Şampiyonası) gerçekleştirilecektir.

İskele’deki bisiklet yarışı; saat 08:30’da İskele Merkezde başlayıp, Lefkoşa istikametine doğru devam edilerek Sınırüstü-Geçitkale Çemberi-Mallıdağ-Mersinlik Boğazı-Kantara Restoran-Kaplıca Yolu-Büyükkonuk Çemberi-Bafra Çemberi(Sennaroğlu Market Çemberi)-İskele Boğazı yol güzergahları takip edilerek, İskele Long Beach’te bulunan Babutsa kafe önünde yarış bitecektir.

Geçitkale’deki bisiklet yarışı; saat 08:50’da Geçitkale Çemberinde başlayıp, Mersinlik Boğazı istikametine doğru devam edilerek Kaplıca Yolu-Büyükkonuk Çemberi-Bafra Çemberi(Sennaroğlu Market Çemberi)-İskele Boğazı yol güzergahları takip edilerek İskele Long Beach’te bulunan Babutsa kafe önünde yarış bitecektir.

Belirtilen yol güzergahları üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacaktır.

Bisiklet yarışları devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.”


Benzer Haberler

6 yaş çocuklara ağız ve diş taraması yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye insani yardım ulaştırılmaya çalışılıyor

9 yaşındaki küçük kızı taciz iddiasıyla tutuklanan çift serbest bırakıldı

Voice Kıbrıs Haber

Polis Genel Müdürlüğü personeline Covid-19 testi yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

LGBTI reklam panoları bir kez daha sokakta!

Küresel piyasalar Ortadoğu’da gerilimin tırmanacağı endişesiyle negatif seyrediyor

AA