FeaturedKIBRISSpor

Bostancı’da heyecanlı bekleyiş

Voice of the Island 2018

K-Pet 1. Lig’de ilk devre bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. Tüm maçlar cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Haftanın en dikkat çeken karşılaşması ise Bostancı Tahsin Mertekci Stadı’nda iki Bostancı ekibinin karşılaşacağı Yalova – Bağcıl maçı. Kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynanması beklenen mücadele öncesinde Yalova 25 puan ile 5’inci, Bostancı Bağcıl ise 19 puan ile 9’uncu sırada bulunuyor.

Yalova 1 adım önde

Bostancı halkı ve futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma öncesinde, 14’üncü hafta sonunda Yalova 25 puanda, Bağcıl ise 19 puanda 9’uncu sırada. Ligin en az mağlup olan takımlarından biri olan Yalova’nın 3 mağlubiyeti bulunurken, Bostancı Bağcıl’ın ise 7 mağlubiyeti bulunuyor.

Bağcıl beraberliği sevmiyor

14 haftada sadece 1 kez berabere kalan Bostancı Bağcıl’ın 6 galibiyeti, 7 de mağlubiyeti bulunuyor. Çanakkale’den sonra ligin en az berabere kalan takımı olan Bostancı Bağcıl,14 haftada 26 gol attı, kalesinde de 26 gol gördü.

Ligin en az gol yiyen takımı: Yalova

Yalova 14 hafta sonunda 4 kez berabere kalırken, 20 gol kaydetti ve ağlarında 12 gol gördü. Yalova bu istatistik ile ligin en az gol yiyen takımı durumunda. Karşılaşma öncesinde 14. Haftada oynanan karşılaşmalarda Yalova, Yeniboğaziçi deplasmanından 1-0lık mağlubiyetle elleri boş dönmüştü. Bostancı Bağcıl ise kendi sahasında Karşıyaka’yı 4-1 mağlup etmişti. Bostancı Bağcıl’ın kadrosunda yerli statüsünde oynayan 4 yabancı futbolcunun bulunması da dikkat çekiyor. Karşılaşma öncesinde her iki takımın cezalı futbolcusu bulunmuyor.

Voice of the Island 2018


Benzer Haberler

Doç. Dr. Arif Akkeleş hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

13 kilo uyuşturucu ile yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber