FeaturedKIBRIS

Borusan Oto Kıbrıs’tan Müşterilerine Eşsiz Bir Deneyim: Range Rover House

Range Rover markasının yalın ve sofistike bakış açısını yansıtan ve bugüne kadar dünya genelinde yalnızca birkaç ülkede gerçekleştirilen özel etkinlik serisi Range Rover House, Borusan Oto Kıbrıs ev sahipliğinde Kıbrıs’ta ilk kez düzenlendi. Kuzey Kıbrıs’ın en nezih mekanlarından The House-Girne’de gerçekleştirilen Range Rover House, davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. 

Tarihi Kıbrıs evlerinin tarzını yansıtmasının yanında günümüz modern lüks çizgilerini de taşıyan The House-Girne’de gerçekleştirilen Range Rover House, Kuzey Kıbrıs’taki Range Rover kullanıcılarını bir araya getirdi. Kişiye özel hazırlanan şef menüsü sunumunun ardından davetliler beş duyuya da hitap eden lüks takı, lüks saat, Whiskey Master Class, Mixology Class ve parfüm workshoplarına katılma şansı elde etti.

Etkinlikte konuşan Borusan Oto Kıbrıs Şube Müdürü Özden Mehmed, Range Rover House konsepti hakkında katılımcılara bilgi verirken, bundan sonra yapılacak diğer etkinlikleri de müjdeledi.

Workshop’lara Büyük İlgi

Lüks saat workshop’u ile başlayan programda davetliler “Dune” filminde lansmanı yapılan Hamilton Ventura Edge markalı saatin yanı sıra Indiana Jones ve Matrix gibi filmlerde kullanılan  farklı saatleri  inceleme fırsatı buldu. Dünyaca ünlü tasarımcılar Ebru ve Bahar Niziplioğlu tarafından verilen lüks takı workshop’unda ise Devon By Angels markalı takılar tanıtıldı. Kaner House of Brands iş birliği ile gerçekleşen lüks parfüm workshop’unda ise davetliler son çıkan parfümlerle tanışma fırsatı yakaladı.

Ramadan Cemil-Brown Forman iş birliğiyle gerçekleşen Whiskey Master Class, marka elçisi Batuhan Yıldız eşliğinde davetin en uzun süreli workshop’u oldu. Brown Forman ve Jack Daniel’s markaları olan Gentleman Jack, Old No.7, Single Barrel, Woodford Reserve tadımlarıyla davetlilere keyifli anlar sunuldu. Kuzey Kıbrıs’ın ilk SV Serenity Range Rover’ının sergilendiği davette, SV Serenity Range Rover’a özel olarak tasarlanan “Serenity Kokteyl”in yapım aşamalarını marka elçisi Batuhan Yıldız’ın muhteşem anlatımı ile dinleyen davetlilere sunum sonrası ikram edildi.   

Range Rover’ın modern lüks felsefesinin atmosferinde yapılan workshoplar sonrasında marka temsilcileri, Range Rover House davetine özel anlatımlar gerçekleştirirken her workshop ardından davetlilere özel hediyeler takdim edildi.  


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK