FeaturedKIBRISSpor

Bold 4X100 bayrak yarışında finali bitiremedi.

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Yiğitcan, 4×100 finalinde Bold ile yarıştı.

Yiğitcan Hekimoğlu, Ramil Guliyev, Emre Zafer Barnes, ve Jak Ali Harvey dörtlüsünden oluşan Türkiye 4×100 takımı, bu akşam finalde yarıştı. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda erkekler 4×100 metre bayrak yarışı elemelerine katılan Türkiye, tarihinde ilk kez finalde yarıştı.

Yiğitcan, 4×100 finalinde Bold ile yarıştı.

Ülkemiz atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu’ndan  ve erkekler 200 metrede dünya şampiyonu olan Ramil Guliyev, Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey dörtlüsünden oluşan milli takım, İngiltere’ni4n başkenti Londra’da düzenlenen şampiyonanın 9. gününde, erkekler 4×100 metre bayrak yarışı seçmeleri için piste çıktı. Yiğitcan, 4×100 finalinde Bold ile yarıştı.  Dünyaca ünlü sporcu Bold ile yarışması Kıbrıs’ta gündem oldu. Bayrak yarışına üçüncü kulvarda başlayan Türkiye Milli Takımı yedinci alarak yarışı tamamladı.

Bold Sakatlandı.

Yarış sırasında sakatlanan bold, final maçını tamamlayamadan bitirdi. Jameika yarışı bitiremedi. Bold tekerlekli sandalye ile bireysel ayrışından ayrıldı.

Yiğitcan dünya şampiyonasında Bold ile yarıştı.

Londra Olimpiyat Stadı’ndaki finalde bu akşam 23.50’de başlanılacağı açıklanan yarış saat 00.02’de başladı. Yarışa Türkiye Milli Takımı ile katılanlar Yiğitcan Kıbrıs’ın geneli de büyük ilgi gördü. Bold’un kariyerinin de son yarışı olan yarışta Yiğitcan yarışa ilk sporcu olarak başladı. Jameika, Amerika, İngiltere gibi ülkelerin arasında ilk kez final şansını yakalayan Türkiye, ilk kez finalde yarıştı.

Balkan 3. sü olmuştu.

Atletimiz 92 doğumlu, Yiğitcan Hekimoğlu 25 Şubat 2017 tarihinde Sırbistan’ı Belgrat şehrinde gerçekleştirilen Balkan Salon Atletizm yarışmalarında 60m erkeklerde 6.82sn lik derecesi ile Balkan 3. Sü olmuştur.

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Ramil Guliyev 200 metrede altın madalya kazandı.

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 4X100 bayrak yarışında da yer alan Ramil Guliyev 200 metrede altın madalyayı kazandı. Fenerbahçe sporcusu olan Guliyev’in kazandığı madalya, Türkiye’nin 5 Ağustos’ta Londra’da başlayan Dünya Atletizm Şampiyonası’ndaki ilk altın madalyası oldu. Bakü doğumlu 27 yaşındaki sprinter geçen yıl da Avrupa ikincisi olmuştu.

Guliyev yarışın ardından yaptığı açıklamalarda “Bir şeyi çok isterseniz eninde sonunda başarırsınız. Yarış çok zorluydu. Böyle yarışlarda maksimum performans göstermeniz gerekiyor. Bitiş çizgisini geçtiğim anda kendi kendime sordum: ‘Birinci miyim, ikinci miyim, üçüncü müyüm?’ dedim. Maksimum performansla koştuğunuzda sadece önünüzü görebiliyorsunuz. Sağa sola bakamıyorsunuz” dedi.


Benzer Haberler

Görevden alma ve atamalar devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 kişi daha aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor

TAK

Gönyelide bir kasabın faaliyeti durduruldu!

BRT

Havayolu şirketi, binlerce kişinin kişisel bilgilerini yanlışlıkla açıkladı

AA

Aynı yöntemle daha önce de uyuşturucu temin etti!

Voice Kıbrıs Haber