Spor

Bluefin Swimming Club başarılarıyla dikkat çekiyor

Ülkedeki yüzme sporunu geliştirmek, sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kurulan Bluefin Swimming Club, gerek küçükler, gerekse yıldız ve genç takımlarıyla, katıldığı müsabakalarda adından söz ettirmeye ve dikkat çekmeye devam ediyor.

Alt yapının ne kadar önemli olduğu bilinciyle faaliyet gösteren ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Bluefin Swimming Club, özellikle alt yapısından yetiştirdiği 7-10 yaş grubu sporcularıyla, 16 Mart tarihinde gerçekleştirilen “Sedat Kaplan Küçükler Ferdi Yüzme Şampiyonası’”na elde ettiği başarılarla damgasını vurdu.

Bluefin Swimmig Club, 23 –24 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kulüpler Arası Yıldızlar ve Gençler Yüzme Şampiyonası’nda ise  gençler kategorisinde, genç kızlarda 2’inci, genç erkeklerde ise 3’üncü olmayı başardı.

ÖZGÜL ÇETİN REKORLARA İMZA ATTI

Bluefin Swimming Club yüzücüsü Özgül Çetin;  50 m serbest 29.03 derecesiyle KKTC REKOR (12,13,14);  400 m serbest 04:51.14 derecesiyle KKTC REKOR; 200 m serbest 2:16.73 derecesiyle KKTC REKOR;  200 m kelebek 2:42.26 derecesiyle KKTC REKOR (12,13,14,15 YAŞ) şeklindeki dereceleriyle dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Yine aynı kulüp yüzücüsü Yiğit Bezgin 200 m.Kurbağalama 03:58.51 k.kulvar 11 yaş KKTC yaş rekorunu kırdı.

Geleceğin yüzücülerini yetiştirme hedefiyle yola çıkan Bluefin Swimming Club, adım adım hedefine doğru giderken, kulüp kurucularından Emine Mehmetalioğulları ve Erdaş Uçaner eşliğinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Benzer Haberler

Burçin Aliusta Fenerbahçe Spor Kulübün kuruluşlunun 117. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı

Voice Kıbrıs Haber

Buse Savaşkan İspanya’da birinci

Voice Kıbrıs Haber

3. Mehmet Alptürk Anı Rallisi yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Baba-kız sprint rallisinde zirvede

Voice Kıbrıs Haber

Hala Sultan Futsal Takımı Türkiye finallerinde

TAK

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT