FeaturedKIBRIS

“Bize yüklenen sorumluluğun hayati öneminin farkındayız”

CTP Milletvekili adayı Erkut Şahali sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “her an, her koşulda ve tüm sıfatlardan ari olarak, bir yurttaş duyarlılığıyla yaşamaya, çalışmaya ve Kıbrıs Türk Halkı’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şahali’nin açıklaması şu şekilde:

“Seçim sonuçları üstünde çok duracağız. Enine boyuna değerlendirip, seçmenin eğilimlerine etki eden nedenlere ve kararına yakından bakacağız.

Ancak ilk nazarda, bize yüklenen sorumluluğun büyüklüğünün ve hayati öneminin farkında olduğumuzu söylemeden geçmek olmaz.

Kıbrıs Türk Halkı’nın özgüvenini kıracak, kimlik kaygısını körükleyecek ve kendi ülkesinde, kendini güvende hissetmesine engel olacak tüm çaba ve girişimlere, çelikten bir iradeyle yine karşı duracağız elbette.

Aynı zamanda, halkımızı dünyayla buluşturacak Federal Çözüm mücadelesini artırarak, sonuç alıncaya kadar sürdürmek, bunu yaparken tüm toplumsal kesimlerle iş ve güç birliği içinde olmak, bizim için onurlu bir görevdir.

Her bir yurttaşımızın esenliğiyle güvenliğinin sağlanması, ortaya koyduğu her türden emeğin değerinin korunarak tam karşılığını bulması ve kendi evine hükmedebilecek özgüvene sahip olması bizler için mutlak bir hedeftir.

Buna karşı ortaya çıkacak girişimlerin karşısında, nereden ve kimden geldiğine bakmaksızın, siper olmak boynumuzun borcudur.

Bu bilinçle, her an, her koşulda ve tüm sıfatlardan ari olarak, bir yurttaş duyarlılığıyla yaşamaya, çalışmaya ve Kıbrıs Türk Halkı’nın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA