FeaturedKIBRIS

Biyologlar Derneği’nden ödüllü fotoğraf yarışması

Biyologlar Derneği, Biyolojik Çeşitlilik günü dolayısıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre yarışmaya 10 Mayıs tarihine kadar [email protected] adresine gönderilecek fotoğraflarla katılım yapılabilir.

Yarışma ödülleri, kuralları ve takvimi şu şekilde:

“YARIŞMA ÖDÜLLERİ

EZİÇ ÖZEL ÖDÜLÜ 3000 TL
BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 3000 TL
İKİNCİLİK ÖDÜLÜ 2000 TL
ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ 1000 TL

YARIŞMA KURALLARI

1.Fotoğraflarda ülkemizin doğal fauna ve florasını oluşturan canlılar yer almalı, insan yapımı hiçbir unsur yer almamalıdır.
2.Yarışmaya katılım ücreti yoktur. Organizatörlerin yarışmaya katıldıkları için katılımcılara herhangi bir tazminat verme zorunluluğu yoktur.
3.Yarışma tüm fotoğrafçılara açıktır ve sadece renkli fotoğraflar kabul edilecektir.
4.Yarışmaya her katılımcı en fazla 3 fotoğrafla başvurabilir. Fotoğraflar dijital olarak, uzun kenarı en az 3500 piksel olacak şekilde yüksek çözünürlükte gönderilecektir. Bunun için www.wetransfer.com gibi yardımcı siteler/uygulamalar aracılığıyla fotoğraflar gönderilebilir.
5.Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar imzalanmamalı ve fotoğrafçının iletişim bilgileriyle birlikte bir rumuzla gönderilmelidir. Fotoğraf gönderen kişilere referans numarası verilecektir.
6.Tüm katılımcılar sundukları eserlerin gerçek sahiplerinin kendileri olduğunu garanti etmek zorundadır. Verilen garantiye aykırı gerçekleşecek olan, üçüncü şahıslardan gelebilecek herhangi bir iddianın sorumluluğu katılımcılara ait olacaktır. Yarışmaya kendisine ait olmayan eserlerle katılan katılımcılar ve eserleri yarışmadan diskalifiye edilecektir.
7.Manüpilasyonlu fotoğraflar elenecektir. Sadece krop, keskinlik ve doygunluk gibi fotoğrafın orjinal niteliğini bozmayacak rütuş yapılan fotoğraflar değerlendirilecektir.
8.Sergilenecek ve ödül alacak fotoğrafların orjinalleri ve/veya RAW formatı gerekli görüldüğü hallerde juri tarafından istenebilecektir.
9.Organizatörler yarışma kurallarına uygun olmayan dini, ulusal, veya ırksal konularda saldırgan buldukları, cinsiyet ayrımı gözeten, insan hakları, ahlaka aykırı veya saldırgan olduğunu düşündükleri eserleri reddetme haklarını saklı tutarlar.
10.Organizatörler dereceye giren ve sergilemeye hak kazanan eserleri çoğaltmak ve yayınlamak, reklam malzemeleri ve diğer promosyon etkinliklerinde kullanmak, sosyal medya veya web sitelerinde sunmak, halka açık bir yerde sergilemek hakkına sahiptirler.

YARIŞMA TAKVİMİ

10 Mayıs-Son başvuru tarihi
13 Mayıs-Juri değerlendirmesi
17 Mayıs-Ödül töreni ve sergi açılışı
22 Mayıs-Serginin kapanışı”


Benzer Haberler

Girne, Alsancak ve Lapta’da yarın geniş bir bölgeye elektrik verilemeyecek

Voice Kıbrıs Haber

“CUT” 8 Mayıs Çarşamba akşamı Şampiyon Melekler yararına sahnelenecek

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji Dairesi’nden toz uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

En fazla yağış Lefkoşa’da kaydedildi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden 3 önemli ihale imzası

Voice Kıbrıs Haber

“Kendi tarafımızdaki genişletme işini önümüzdeki haftadan itibaren başlatacağız”

TAK