FeaturedKIBRIS

Bisikletliler yolda, arabalar bisiklet yolunda!

Gönyeli Yenikent Bölgesi’nde yapılan bisiklet yollarına araçlar park etmeye devam ediyor. Araçların bisiklet yollarına ve kaldırımlara park etmesi sonucunda, bisikletliler araçların arasında ezilme tehlikesi yaşıyor.

Voice of the Island 2018

Gönyeli Belediye Bulvarı’nda bulunan kaldırımlara ve bisiklet yollarına araçlarını park eden vatandaşlar, çevredeki alış veriş yerlerine ya da bankalara uğruyor.

“Bisiklet yolu olduğunu bilmiyorduk”

Bazı duyarsız vatandaşlar, Gönyeli Bulvarı’nda bulunan bisiklet yollarına gelişi güzel arabalarını park ederken, bazı vatandaşlar ise gazetemize konuşarak söz konusu yerlerin bisiklet yolu olduğunu bilmediklerini söyledi.

“Bu mavi yerlerin bisiklet yolu olduğunu bilmiyordum. Ek araç park yeri olduğunu düşündüm” diyen bir vatandaş, bisiklet yollarının daha belirgin bir şekilde ve korunaklı yapılması gerektiğini savundu.

Bisiklet sürücüleri de kasksız!

Bisiklet sürücülerinin de kask takmadan bisiklet kullanmaları dikkat çekerken, araçların bisiklet yollarına park etmesi sonucu bisiklet sürücüleri yoğun trafiğin içine girmeye mecbur kalıyor.

Bisiklet yollarını park yeri haline getiren vatandaşlar yüzünden canlarını tehlikeye atan bisiklet sürücüleri söz konusu durum karşısında oldukça şikayetçi görülüyor.

Voice of the Island 2018


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber