FeaturedKIBRIS

Bisiklet ve triatlon yarışları nedeniyle yarın yol kapatılacak


Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından Güzelyurt’ta bisiklet yarışı ve Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından İskele’de yarın triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışları gerçekleştirilecek.

Güzelyurt’taki bisiklet yarışı; 08:30–11:30 saatleri arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Güzelyurt Trafik Işıkları kavşağı ile Doğancı Çemberi arasındaki yol güzergahında yapılacak. Bisiklet yarışı süresince söz konusu yol güzergahı araç trafiğine kapatılacak olup, ulaşım eski Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinden sağlanacak.

Triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışı ise; 07:00-12:00 saatleri arasında, İskele-Karpaz Anayolu’nun Ötüke Çemberi ile The Arkın İskele Hotel önündeki çember arasındaki yol güzergahında yapılacak.

Triatlon yarışı güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak. 

Bisiklet ve Triatlon yarışları devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları rica edildi.



Benzer Haberler

Hayvancılar, Başbakanlığın demir parmaklıklarını ve araç giriş kapısını yıktı

TAK

İşyerine ait 137 bin 808 TL’yi çalan şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Gönyeli’de inşaat alanında hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Sahte kimlikle güneye geçmeye çalıştılar

Voice Kıbrıs Haber

Vadili’de arazi yangını!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de iş kazası: 31 yaşındaki işçi yaralandı

Voice Kıbrıs Haber