FeaturedKIBRIS

Birçok bölgede elektrik kesintisi!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) bugün birçok bölgede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Mağusa’da kesinti!

Yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün Mağusa’da bazı bölgelere 1 saat süreyle elektrik enerjisi verilemeyeceğini duyurdu.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Gazimağusa Bölge Amirliği’nden verilen bilgiye göre, sabah saat 09.00 ile 10.00 saatleri arasında Şenal Plastik, Aylar Plastik, Eski Lefkoşa yolu Tuzla girişinden Leventler Sitesine kadar olan bölgeler, Eski Lefkoşa yolunda; Tuzla Kavşağı ile Mutluyaka Kavşağı arasında kalan site ve tesisler, Kent Plus Sitesi, Güvercinlik Kavşağı civarındaki konut ve tesislere elektrik verilemeyecek.

Lefkoşa’da kesinti!

Lefkoşa’da bugün, Maliye Bakanlığı bölgesi, Meclis ve civarı, T.C. Büyükelçiliği, Mahkemeler bölgesi ve Ledra Palas bölgesi, Hamitköy, Dumlupınar ve Hamitköy çemberi ile Haspolat çemberi arasında kalan bölge, Sera fitness ve civarında elektrik kesintisi olacak.

Kıb—Tek Lefkoşa Bölge Amirliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak trafo bakım-onarım çalışmasından kaynaklanacak elektrik kesintisi 09:00 -12:00 saatleri arasında olacak.

Yeşilırmak’da kesinti!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, bugün orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle Yeşilırmak Su Fabrikası ve civarına elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan verilen bilgiye göre kesinti, sabah 09.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Girne’de kesinti!

Girne’deki bazı sokaklarda bugün elektrik kesintisi yapılacak.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesindeki çalışmalardan kaynaklanacak 09:00 ile 13:00 saatleri arasındaki kesintiden, Şht. Bayar Piskobulu Sokak, Şht. Temel Şimşir Sokak ve Dağyolu Sokak bölgeleri etkilenecek.

Voice Kıbrıs Haber

 

 



Benzer Haberler

Bakanlar Kurulu et ithalatına izin verdi ve vergi muafiyeti kararı aldı

TAK

İsias Otel bilir kişi raporu 9 Eylül Üniversitesi’nde

Voice Kıbrıs Haber

3 inşaattan elektrik kablolarını söküp çaldılar

Voice Kıbrıs Haber

Demirhan’da hırsızlık yaptığı tespit edilen 4 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de ciddi darp, rahatsızlık ve kasti hasar!

Voice Kıbrıs Haber