FeaturedKIBRIS

“Bir buçuk günlük yakıt kaldı”

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, “Teknecik Elektrik Santrali’nde bir buçuk günlük yakıt kaldığını” açıklayarak, bugün içerisinde yakıt getiren firmaya parası ödemezse ülkenin “karanlığa bürüneceği” uyarısında bulundu.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Kubilay Özkıraç, yaptığı yazılı açıklama ile “Teknecik Elektrik Santrali’nde bir buçuk günlük yakıt kaldığını” duyurdu.
“Eğer Hükümet ve Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu bugün içerisinde yakıt getiren firmaya parasını ödemezse ülke karanlığa bürünecektir. Bu beceriksizliğin bedelini de halk ödeyecektir” diyen Özkıraç, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nu ülke gerçeklerine odaklanarak, sorunun çözümü için adım atılmasını sağlamaya çağırdı. Aksi takdirde içerisinden çıkılmaz bir kaosla karşı karşıya kalınacağını kaydeden Özkıraç, bunun sorumlusunun ise KIB-TEK yönerimi olacağını savundu.
Yakıt gemisinin Teknecik’e yanaştığını ve yakıtı boşaltmak için bağlandığını da belirten Özkıraç, firmanın parasını alamadığı için yakıt aktarmaya başlamadığını söyledi.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber