FeaturedKIBRIS

Bir araç iki yayaya çarptı!

Gazimağusa-İskele anayolunda 33 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerinde dikkatsizliği sonucu o esnada yaya olarak yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren iki yayaya çarptı.

Kaza sonucu yaralanan 37 yaşındaki Erman Altıner ve 28 yaşındaki Beyza Güneş’in tedavileri Gazimağusa Devlet Hastanesinde devam ediyor.

Polisten yapılan açıklamada, “Bugün, saat 11.20 sıralarında, Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde, 33 yaşındaki sürücü yönetimindeki UE 571 plakalı araç ile sağ şerit içerisinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Cennet Taverna önlerine geldiğinde, o esnada yolun karşı tarafından yaya olarak gelip yolu ikiye ayıran beton bariyerlerin üzerinden karşıya geçmek için yola giren Erman Altıner (E-37) ve Beyza Güneş’e (K-28) çarpmıştır” denildi.

Polis, kaza sonucu yaralanan her iki yayanın kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü; araç sürücüsünün ise tutuklandığını bildirdi
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber