FeaturedKIBRIS

Benim suçum yok!

Güney Kıbrıs’ta, Lefkoşa- Larnaka otobanında bir Kıbrıslı Rum’un ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında, taksi şoförü Murat Nurçin KIBRIS’a açıklama yaptı:

Kuzey Kıbrıs’ta bir otele ait otomobil ile yolcu taşıyan ve Güney Kıbrıs’ta, Lefkoşa- Larnaka otobanında önceki gün sabah, bir Kıbrıslı Rum’un ölümü ile sonuçlanan trafik kazasında, taksi şoförü Murat Nurçin suçsuz olduğunu açıkladı.

KIBRIS’a konuşan Nurçin, üç yıldır taksicilik mesleği ile uğraştığını ve ekmeğini bu sektörden kazandığını ifade ederek, kazanın ardından tutuklanmadığını, mahkemeye çıkmadığını, sadece Rum polisine ifade verip Kuzey Kıbrıs’a geri döndüğünü söyledi.

Nurçin, Rum polisinin ve savcısının kendisinin suçu olmadığına kanaat getirdiğini belirtti.

Murat Nurçin, kazayla ilgili Kıbrıs Gazetesi’ne şu açıklamayı yaptı:

“Salı günü sabah saat 05.30’da, Lefkoşa- Limasol otobanında kendi şeridimde gidiyorum. Önümde bir motor vardı. Motorun arka lambası düzgün yanmıyordu. Motor sürücüsü, sağ tarafta bulunan hız şeridine geçti. Ben kendi yolumda giderken, motor hız şeridinde sürmeye devam etti. Aracı ben otomatik sürüş moduna koymuştum. Hız şeridinde giden motorun sürücüsü, motorunu aniden arabamın önüne kırdı. Mercedes’lerin S class modellerinde, önüne bir şey atılması halinde ani fren özellikleri vardır. Yoluma ani çıktığı için araç reaksiyon gösteremedi ve motora çarptım.

Devamı için tıklayın

 


Benzer Haberler

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

NTV

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber