FeaturedKIBRIS

‘Belediyelerin mücadeleye katkı koyması için para lazım’

Dr. Bülent Dizdarlı, parası olan vatandaşlara çağrı yaparak, su paralarını, aydınlatma harçlarını ve emlak vergilerini belediyelerin kasalarına yatırmaları gerektiğini söyledi.

Dizdarlı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Belediyelerin mücadeleye katkı koyması için para lazım” dedi.

Dizdarlı’nın açıklaması şu şekilde:

“Bugün bir ÇAĞRI yapmak istiyorum:

Önümüzdeki süreçte belediye hizmetlerinin sürmesi çok önemlidir. Şu ana kadar Covit-19 a karşı verilen mücadelenin Belediye ayağı toplum koruyucu sağlığı adına değerlidir.. Ne var ki Belediyelerin olanakları giderek azalıyor. Merkezi Hükümet’te (Haklı ya da haksız tartışma konusu yapmayacağım) )yaptığı katkının bir kısmını kesme durumunda kaldı. Ama Belediyelerin mÜcadeleye katkı koyması için para lazım.

Belediyeler bu parayı yine, maalesef şehirlerinde beldelerinde yaşayan vatandaştan almak durumundadır. Parası olan vatandaşlar (Olmayanlar haklı olarak bekleyebilir) Lütfen, su paralarını,aydınlatma harçlarını ve emlak vergilerini vs .hızlı bir şekilde belediyelerinin kasalarına yatırsınlar. İnanın hayatınızın hiçbir döneminde olmadığı kadar, belediye kasalarına yatırılan her kuruş, elzem bir şekilde sizin sağlığınız için geri dönecektir. Belediyeler bu süreçte o kadar değerli ve önemlidir.

Bu arada bazı belediyelerin on-line ödemeye geçememesini de anlamış değilim. Bu şekilde tedbir alan belediyelerimizi ekstra kutlarım.”

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Gazeteci Sefa Karahasan tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (6 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin altında!

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber