FeaturedKIBRIS

‘Beklentimiz kendi toplumumuz içinde 2 temsilciyi seçip göndermek’

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün 11.00’de Teberrüken Uluçay başkanlığında Taşınmaz Mal Edinme ve Uzun Vadeli Kiralama (Yabancılar) Yasası Hakkında Yasa Gücünde Kararname ile Dilekçe ve Ombudsman Komitesinin aldığı kararları gösteren cetveli ele almak amacıyla toplandı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit de İrsen Küçük’e rahmet dileyerek başladığı konuşmasında, Dome Hotel’in işletmesinin çalışanlara verilmesine ilk günden olumlu yaklaştıklarını belirterek, gelinen aşamada ise doğrusunun yapıldığını hep beraber gördüklerini kaydetti.

Kamu mallarının üzerine titremeye ve takipçisi olmaya devam edeceklerini belirten Özyiğit, Mehmetçik Belediyesi’nde ne yapılmak isteneni enine boyuna değerlendirdiklerini söyledi.

Özyiğit, Niyazi Kızılyürek’in adaylığı konusuna da değinerek, kendini her alanda geliştirmiş bir Kıbrıslı Türk olan Niyazi Kızılyürek’in adaylığı konusuna bakış açılarının net olduğunu kaydetti. Özyiğit, AP adayını kendi içlerinden seçip gönderme taraftarı olduklarını vurguladı. Özyiğit, “Bizim isteğimiz ve beklentimiz kendi toplumumuz içinde 2 temsilciyi seçip göndermektir” dedi.

(TAK)


Benzer Haberler

Cumhuriyet Meclisi ve Barolar Birliği futbol takımları dostluk maçı yaptı

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ-SEN Genel Kurulu’nda yetkili kurullar belirlendi

TAK

Bellapais İlkbahar Müzik Festivali LBO Nefesli Dörtlüsü ve Perküsyon konseri ile devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Afrika’da inşaat çöktü… Ölenlerin sayısı yükseliyor

NTV

Hollanda’da polis, üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterilerine müdahale ediyor

Voice Kıbrıs Haber