FeaturedKIBRIS

Bazı yollar yarışlar nedeniyle bugün trafiğe kapalı olacak!

Girne, Tatlısu, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu üzerinde bulunan Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasındaki çift şeritli yol bugün yarışları nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Polis Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, 07.00-16.00 saatleri arasında, Tatlısu’da, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu tarafından, Zambak Tatil Köyü Plajı – Tatlısu Kuzey Çevre Yolu – Kaplıca Otel – Tatlısu köyü çemberi yol güzergahında triatlon (yüzme-bisiklet-koşu) yarışı düzenlenecek.

Girne’de ise 07.30-13.00 saatleri arasında, KKTC Atletizm Federasyonu tarafından, 20 Temmuz Kordon Boyu Caddesi Atatürk Anıtı önü – Girne şehir içi – Girne Alsancak Çevre Yolu güzergahında yol koşusu, 3 km, 10 km ve 21 km Girne Yarı Maratonu gerçekleştirilecek.

Triatlon yarışı ve yol koşusu kapsamında belirtilen yol güzergahları üzerinde sporculara motorlu polis eskortu eşlik edecek. Geçilecek tüm kavşak ve çemberlerdeki trafik akışı polis tarafından yönetilerek gerektiğinde araç trafiğine kapatılacak.

Triatlon yarışı ve yol koşusu devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak sürücülerin, kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu üzerinde bulunan Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasındaki çift şeritli yol ise, bugün 09:00-18:30 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Polisten yapılan duyuruda, söz konusu güzergahın, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından 09:00-18:30 saatleri arasında, motosiklet drag yarışı düzenlenecek olmasından dolayı çift yönlü trafik akışına kapalı olacağı belirtildi.

 Güzelyurt ve Lefke istikametlerinden gelen araçların ulaşımının, eski Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinden sağlanacağı kaydedildi.


Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (8 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Holguin Hristoduidis ile görüştü

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa ve İskele’ye bağlı bazı bölgelerde elektrik kesintisi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Metehan’da gümrüksüz 30 kilo kuzu eti

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa’da ve Girne-Alsancak çevre yolunda uyuşturucu!

Voice Kıbrıs Haber