CoronavirüsFeatured

Bazı kararlar 10 Ocak’a kadar uzatıldı

45/2018 Bulaşıcı Hastalıklar Yasası kapsamında bugün toplanan Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından alınan kararların bazıları 10 Ocak’a kadar uzatıldı.

Uzatılan kararlar şu şekilde:

“Meyhane, masaj salonları, bar, club ve benzeri eğlence yerlerinin kapatılma kararının 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Kuzey’de ikamet edip Güney Kıbrıs’ta çalışan kişilerin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Güney’de ikamet edip Kuzey Kıbrıs’ta çalışan kişilerin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Kuzey’de ikamet edip Güney Kıbrıs’ta eğitim gören öğrenci ve velilerinin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

Güney’de ikamet edip Kuzey Kıbrıs’ta eğitim gören öğrenci ve velilerinin geçişlerinin 10 Ocak 2021 tarihine kadar karantinaya tabii olmasına karar verilmiştir.

03 Ocak 2021 tarihine kadar alınan evlerde 10 kişiden fazla kişinin bir araya gelmemesi hususundaki kararın 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.

Her türlü eğlence faaliyetlerinin, işyeri açılış törenlerinin, düğün, sinema, tiyatro, doğum günü, toplu ibadet, nişan, nikah, mevlit, sergi vb. faaliyetlerinin durdurulmasına ilişkin kararın 10 Ocak 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.”

Voice of the Island/SB


Benzer Haberler

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “KKTC Doğu Akdeniz’de huzur ve güvenin anahtarı”

TAK

Hekimler Sendikası’ndan 28 Nisan “Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü” mesajı

Voice Kıbrıs Haber

“RFA Cardigan Bay” ve “Jennifer” Gazze’ye gitmek üzere Güney Kıbrıs’tan yola çıktı

TAK

Doç. Dr. Arif Akkeleş hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber