FeaturedSpor

Batmaz “Sporcuların ihtiyaç duyduğu içecekler burada”

Türkiye 3 adım rekortmeni Berk Tuna, sporcusu Nisan Atamer ile M Power Sports’da antrenmanlarına devam ediyor.

M Power Sports’da antrenman yapmaları ile ilgili Nisan Atamer, “İhtiyacımız olan tüm gerekli ekipmanlarla beraber, Vitamin Cafe Bar sayesinde antrenman öncesi ve sonrası ihtiyaç duyduğum sağlıklı seçeneklere hızlıca ulaşıyorum” dedi.

Vitamin Bar işletmecisi Oran Batmaz ise, sporcuların ihtiyaç duydukları tüm seçenekleri sağlamak için çaba sarf ettiklerini ve müşterilerinin memnuniyetinden dolayı da mutlu olduğunu dile getirdi.

Oran Batmaz, her sporcunun antrenman öncesi ve sonrası tercihleri farklıdır. Nisan’ın favorisi antrenman sonrasında ballı ve muzlu süt. Kimi sporcu ise sadece portakal suyu tercih eder kimisi ise sadece elma yemek ister. Biz hepsinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda menümüzü geliştirmeye çaba sarf ediyoruz dedi.

Nisan Atamer’in antrenörlüğünü yapan Berk Tuna, Nisan ile düzenli antrenmanlarına devam ettiklerini ve beslenmenin her sporcu için çok önemli olduğunu, beslenmelerinin performanslarını etkilediğini ve sporcusunun beslenmesi ile de yakından ilgilendiğini dile getirdi.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA