FeaturedSpor

Basketbol da dev ortaklık

Fenerbahçe ve Doğuş Grubu, başta sponsorluk olmak üzere birçok konuda işbirliği başlattı.

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden dün duyurulan Doğuş Grubu ile sponsorlukanlaşmasında bu sabah imzalar atıldı.

“FENERBAHÇE DOĞUŞ” OLDU

Ortaklık sonrasında Fenerbahçe’nin basketbolda mücadele eden takımının adı “Fenerbahçe Doğuş” olarak değişti.

YILDIRIM: SPONSORLUKLAR BAŞARIYI ARTTIRDI

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Sponsorlukların artmasıyla Türk sporunda başarılarında arttığını görüyoruz” dedi.

Aziz Yıldırım, “Ferit Bey iyi bir Fenerbahçelidir. Kendi şahsına başta olmak Doğuş’un bütün ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞAHENK: BERABERLİĞİMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, “Doğuş Grubu olarak toplumsal yaşamın gelişimine öncülük yapma sorumluluğunu her zaman taşıyoruz. Bu vizyon ile başta basketbol olmak üzere bir çok spor dalında Türk gençlerine daha iyi bir sporcu olabilmesi, topluma katkıda bulunabilmesi ve yurtdışında bayrağımızın dalgalanması için destek veriyoruz. 2013 yılında yapmış olduğumuz ve çok önemli kısmı eğitim desteğinden oluşan anlaşmayla, oluşturduğumuz yapının fark yarattığına inanıyoruz. Darüşşafaka olan işbirliğimiz hem sportif hem de eğitim alanında devam edecektir. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın adı Fenerbahçe Doğuş olacaktır. Beraberliğimizin Türk basketboluna, Fenerbahçemize, ve Doğuş Grubu’na hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

OBRADOVIC: BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Obradovic de yaptığı açıklamada, “Benim için en güzel yer burası. Öncellikle sahnede yanımda olan kişilerle birlikte. Bugün çok özel bir gün. Hepimiz Ferit Bey ve Doğuş Grubu’nun büyüklüğünü biliyoruz. Hem Türkiye’de hem dünyada Doğuş Grubu ve Ferit Şahenk’in ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur. Ferit Bey ile çok vakit geçirdik ve Fenerbahçe’yi ne kadar sevdiğini biliyorum. Biz bir aile olarak çalışıyoruz ve yanımdaki beyefendiyle bu şekilde çalışmak çok kolay olacak. Bu renkleri en güzel şekilde hisseden kişilerden birisiniz. Bir kere daha size ve başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber