FeaturedKIBRIS

“Başbakanlığa sınavsız, münhalsiz 8 kişi daha istihdam edildi”

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, 29 Aralık 2023 tarihinde Başbakanlığa sınavsız, münhalsiz 8 kişinin daha istihdam edildiğini iddia etti.

Özersay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Herkes yeni yıla hazırlanırken geçen senenin sonunda 29 Aralık günü Başbakanlığa SEKİZ KİŞİ daha SINAVSIZ, kimsenin haberi olmadan, herhangi bir duyuru yapılmadan yani MÜNHALSİZ şekilde GEÇİCİ İŞÇİ olarak işe alındı. İşe alınanların bazıları facebook sayfalarında Ocak ayından itibaren gayrimeşru hükümetin başı Ünal beyin yazılarını paylaşmaya başlamışlar, ne tesadüf değil mi? ne adil, ne güzel bir düzen değil mi!!!

Bu ülkedeki binlerce gencin hakkını yiyenler, fırsat eşitliği kavramını yerle bir edenler KAMU HİZMETLERİNİ de darmadağın ediyorlar. Çünkü geçici işçileri sınavsız ve münhalsiz işe almakla kalmayıp “işçi” olarak alıp “memur” gibi çalıştırıyor, yasaları ihlal ediyorlar.

Sonra da Ünal bey haftada en az üç defa açıklama yapıp “2024 daha güzel olacak” diyor, evet 2024 ve hayat “SİZE ve YANDAŞLARINIZA GÜZEL!”, garibandan, evladı iyi eğitim alsın iyi bir işe girsin diye canla başla uğraşan insanlardan ve çocuklarından çaldıklarınızla hayat size güzel! Çünkü sizinkiler bu memleketin evladı ama sizden olmayanların evlatları EVLAT DEĞİL!

Partizanlıkla yapılan KEYFİ işe alımlar bu memlekete yapılan kasıtlı bir kötülüktür, hak edenin hakkını çalmaktır, geleceğimizi çalmaktır, HIRSIZLIKTIR!

“Önce BEN” diyenlere toplum olarak tepki göstermeli #ÖnceMemleket diyerek bunlara karşı mücadele etmeliyiz, dükkanımızdan, kapımızdan içeri girip oy isteyeceklerinde TEPKİMİZİ KOYMALIYIZ!”


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber