FeaturedKIBRIS

‘Barış Hakkı’ sizin için en anlam ifade ediyor?

Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) ve Dayanışma Evi (Home for Cooperation), Dünya Barış Günü kapsamında bu yıl altıncı kez etkinlik düzenliyor.

Toplumun her kesiminin davetli olduğu kutlamalarda Acoustic 4’dan canlı müzik gecesi ve DJ Sofronis’in seçeceği müzikler geceye eşlik edecek. Etkinlikte vegan yiyecekler, OO’s Craft Brewing.Co’nun lezzetli biraları ve ‘Drink for Peace’ adlı bira Home Cafe’de satışa sunulacak.

Dünya Barış Günü bu yıl “Barış Hakkı – 70. yılında İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi” teması ile kutlanacak. Tema insan hakları tarihinin kilometre taşlarından olan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 70. yılını kutlayacak.

Beyanname kabul edildiği tarihten bu güne dek geçerliliğini korumaktadır. Ancak, Evrensel Beyanname “Barış Hakkı”yla ilgili ayrı bir madde içermemektedir. Bu sebeple bu yıl “Barış Hakkı“ sizin için en anlam ifade ediyor? ” sorusu soruluyor.

Yapılan açıklamada; fikirlerini paylaşmak isteyen kişilerin #peaceday #standup4humanrights ve #cyprushastherighttopeace hashtaglerini kullanarak paylaşılabileceği belirtildi.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın



Benzer Haberler

Gana’da 17 aylıkken resim yapan Liam, dünyanın “en genç erkek sanatçısı” oldu

TAK

Kayla Güneşel ve “Küçük Ördek” kitabı okuyucuyla buluşuyor

Voice Kıbrıs Haber

En çok yağış Balıkesir’de kaydedildi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da yarın “Onur Yürüyüşü” var

TAK

“Toplu gelen cezalarla ilgili taksit imkanı yaratacak mısınız?”

Voice Kıbrıs Haber

Euro 35 TL’nin üzerinde! (16 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber